ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı başlıyor

Bu yıl 35’incisi düzenlenecek Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 12 Kasım’da başlıyor.

7.9.2016

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı başlıyor

Bu yıl "Felsefe ve İnsan" temasıyla düzenlenecek olan fuara 800 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılacak. Fuar süresince söyleşiler, paneller, şiir dinletileri ve çocuk etkinlikleriyle birlikte 300 program gerçekleştirilecek.

Onur konuğu Almanya

Bu yılın onur konuğu ise dünyanın 3’üncü büyük yayıncılık piyasasına sahip olan Almanya. Almanya’yla ilgili gerçekleşecek etkinlik ve söyleşiler de 15 yazar konuk olacak ve 7 farklı Almanca kitap koleksiyonu sergilenecek. Program kapsamında Emine Sevgi Özdamar, Wilhelm Schmid, Ilija Trojanow, Peter Scneider, Olga Grjasnowa, Canan Topçu gibi yazarların konuk olması planlanıyor. İstanbul Kitap Fuarı da 2008 yılında gerçekleşen Frankfurt Kitap Fuarı’na onur konuğu olmuş ve etkinlikler gerçekleştirmişti.
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ ve Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından "Felsefe ve İnsan" teması ile düzenlenen fuarın bu yılki onur yazarı ise Prof. Dr. Loanna Kuçuradi olarak belirlendi.

Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuar, 20 Kasım’da sona erecek.

Yorumlar
"Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı başlıyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı başlıyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.