ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Menevişli Şafaklar

Mine Çakmak'ın Başkent Yayınlarından Menevişli Şafaklar isimli kitabı çıktı.

21.9.2015

Menevişli Şafaklar

Menevişli Şafaklar
kitabı şiirleriyle hemhal olabilmek için şairini tanımanıza gerek yok, aksine Mine Çakmak’ı tanımak için şiirlerini okumanız gerekir.

“Adım Yok Adresim Kayıp” diyerek mısraların gizeminde kendisini arayan, “Beni Hep Gülen Yüzümle Hatırla” diyerek sitemlerle suskunlaşan, “Baş Öğretmenimizsin En Yüce Türk Atatürk” diyerek mavi gözlü ulu öndere saygısını dile getiren, çocukların bir damla gözyaşına kıyamadığını bir değil bir çok şiirinde onlara seslenerek “Mavi Bisiklet” şiirini yazan ve yüreğindeki vuslata eremediğini haykıran mısralara dem vurarak “Yüreğimin Başkentinde Son Hazan “diyen bir şair.

“Şiir Kadın” olan sevgili Mine Çakmak’ın bu kitabında çocuk yüreğinin saflığını, bir kadının tutkulu aşka duyduğu özlemi, evrenselliği, Allah aşkını, haksızlığa karşı duyguların coştuğu ve düşlerin duvarlara çarptığı, martıların kanatlandığı bir çok şiir bulacaksınız.

Mine Çakmak (MimiCanoğlu)


Sayfa : 144
Yayınevi : Başkent Edebiyat, Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği
ISBN : 978-605-84317-1-3
Yayın Yılı: 2015
Hamur: 2. hamur
Özgün Dili: Türkçe

Yorumlar
Mesaj Yaz 30.9.2015 14:17:27
Sayın Mine Çakmak okurunuz bol ve bereketli olur inşallah. Başarılar dileriz.


Mesaj Yaz 28.9.2015 01:08:25
Şiir yüreğin hiç susmasın arkadaşım nice güzel eserlere imza atman dileklerimle

Mesaj Yaz 27.9.2015 23:55:12
Sayın Mine Çakmak'ı kutluyor, gelecek kuşaklara kılavuz olabilecek daha nice kalıcı eserler miras bırakmasını diliyorum.

Mesaj Yaz 22.9.2015 10:38:32
Okuru, satışı bol olsun tebrikler emeğine sağlık



Yorum Yapın

Menevişli Şafaklar ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.