ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Tatvan'da el sanatları sergisi açıldı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde açılan Kâğıt Kıvırma ve Filografi kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerler, kurs boyunca yaptıkları ürünleri sergiledi.

2.9.2015

Tatvan'da el sanatları sergisi açıldı

Sergini açılışını Belediye Başkanı Fettah Aksoy yaptı. Öğrencilerin biri birinden başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Aksoy, özellikle gençlere ve öğrencilere yönelik olan bu tür organizasyonlara şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kurs ve sergi ile ilgili bilgi veren Kurs Hocası Sadiye Hancı ise kursun belediyenin katkılarıyla kültür merkezinde açılıp iki ay devam ettiğini söyledi.

Kursun başarıyla tamamlanmasının ardından yaşları 6 – 17 arasında değişen kursiyerlerin kurs boyunca yaptığı ürünlerin bir gün süreyle sergilendiğini belirten Hancı, “Kursumuz yaklaşık iki ay devam etti. Kursumuza yaşları 6 – 17 arasında değişen yaklaşık 30 öğrenci katılım gösterdi. Bu iki aylık süre zarfında kursta yapılan yaklaşık 75 adet üründe bu gün burada sergiye konuldu. Sergimiz bir süreyle açık kalacak. Ben bu vesileyle bizlerden desteklerini esirgemeyen belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Öte yandan, sergi ziyaretinin ardından Başkan Aksoy tarafından kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere çeşitli hediyeler verildi. (Menderes Beysülen-İLKHA )

Yorumlar
"Tatvan'da el sanatları sergisi açıldı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Tatvan'da el sanatları sergisi açıldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.