ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hakiki sevgi, herkesin bahsettiği, fakat pek az kimsenin gördüğü hayaletlere benzer. -- Anatole Franse Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Nâzım Hikmet Korosu start veriyor

Ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say’ın Nazım Oratoryosu 29 ve 30 Ağustos’ta Bilkent Odeon’da seslendirilecek.

24.8.2015

Nâzım Hikmet Korosu start veriyor

Fazıl Say ve onun öncülüğünde kurulan Nazım Hikmet Korosu’na ise Naci Özgüç şefliğinde Bilkent Senfoni Orkestrası eşlik edecek. Bu konserler ayrıca, 55 opera solistinin bir araya gelmesiyle, Nazım Hikmet Vakfı bünyesinde oluşturulan Nazım Hikmet Korosu’nun seyirciyle buluşacağı ilk konserler olacak. Fazıl Say’ın solistliğinde gerçekleştirilecek konserlerde Genco Erkal şiirleri, Serenad Bağcan ise şarkıları seslendirecek. Bariton Arda Aktar (29 Ağustos) ve Güvenç Dağüstün’ün (30 Ağustos) de yer aldığı konserlere çocuk solistler İdil Bursa, Gökçe Çatakoğlu ve Çetin Özen katılacak. Nazım Hikmet Korosu’nu şef İbrahim Yazıcı ve Orhan Öner Özcan hazırlıyor.


Yorumlar
"Nâzım Hikmet Korosu start veriyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Nâzım Hikmet Korosu start veriyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.