ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Liseli öğrencilerden resim sergisi

Batman Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi 250 eserden oluşan resim sergisi açıldı.

8.6.2015

Liseli öğrencilerden resim sergisi

Batman merkez Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin düzenlediği sergide, 250 resim sergilendi. Sergi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik tarafından açıldı.

2014-2015 Eğitim-Öğretim sezonunda okul içinde yapılan Batman merkez Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi resim sergisinin açılışına Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Gençlik Spor İl Müdür vekili Halil Çöl, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Resim sergisinin açılışı öncesi kısa bir bilgi veren Okul Müdürü İsmet Ürüt resim sergisinde 250 eserin sergilendiğini belirterek, serginin açılışına katılan tüm konuklara teşekkür etti. Resim sergisinin açılış kurdelesini Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik ve Gençlik Spor İl Müdür vekili Halil Çöl birlikte keserek açılışı gerçekleştirdiler. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik açılış sonrası sergilenen 250 eseri tek tek inceleyerek, öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik yaptığı açılış konuşmasında, “Hayatın bütün sahasında ve eğitimin bütün alanlarında; sanatın etkisi olumlu bir hava yaratmaktadır. Kırsal alanın sanatta daha ileri adımlarla ilerlemesi mutluluk verici bir durumdur. Bu sergi ile okulumuz markalaşma yolunda önemli bir adım daha atmış oldu. Eğitimin somut dönütlerinin sanat yoluyla aktarılması bambaşka bir güzel durumdur. Bu sergide emeği geçen okul idaresi, öğretmen ve öğrencileri kutluyor, katılım sağlayan değerli misafirlere teşekkür ediyorum.” dedi. (İLKHA)

Yorumlar
"Liseli öğrencilerden resim sergisi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Liseli öğrencilerden resim sergisi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.