ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Sanko Sanat Galerisinde Fas Fotoğrafları Sergisi

Fotoğraf sanatçısı Ömer Doğan, Sanko Sanat Galerisinde "Fas Fotoğrafları Sergisi" açacak.

21.1.2015

Sanko Sanat Galerisinde Fas Fotoğrafları Sergisi

Fotoğraf sanatçısı ömer doğan, Sanko Sanat Galerisi’nde "Fas Fotoğrafları Sergisi" açacak.

Fotoğraflarında, sanatın biçim, içerik ve estetik değerlerinden yararlanan Doğan, "Ancak, fotoğrafın bir sanat dalı değil, belge olduğunu düşünüyorum" dedi.

Gaziantep 1964 doğumlu olan ömer doğan, Gaziantep Lisesi’nde seçmeli ders olarak fotoğrafçılık eğitimi aldı.

2000 yılından bu yana profesyonel fotoğrafçılık Yapan ve Kültür Üniversitesi sinema İşliği’nde Yönetmen dersi alan Doğan,4 adet kısa film çekti ve kısa film senaryoları yazıyor.

Strata Davranış Bilimleri Bireysel Gelişim Eğitimi ve Marmara Üniversitesi’nde Zaman Yönetimi Üzerine Fikir Üretimleri dersi alan Doğan, Kültür Ve Turizm Bakanlığı ve Dpt’nin desteğiyle gerçekleştirilen Türkiye-Suriye İşbirliği Projesi’nde fotoğrafçı olarak çalıştı.

Thy Skylife, Onurair magazin dergilerine destinasyon projeleri hazırlayan Doğan, Ab ülkelerinde yayınlanan haftalık gazete ve dergilere belgesel fotoğraf çekiyor. Reklam - Tanıtım filmleri de çeken Doğan, BOFSAD üyesidir.

Doğan’ın Fas’ın doğal güzellikleri ve kültürünü yansıtan fotoğraflarından oluşan sergisi, 23 ocak Cuma günü saat 18.00’de Sanko Sanat Galerisi’nde açılacak, 13 şubat’a kadar gezilebilecek.


Kaynak:
http://www.haberler.com/sanko-sanat-galerisi-nde-fas-fotograflari-sergisi-6883966-haberi/


Yorumlar
"Sanko Sanat Galerisinde Fas Fotoğrafları Sergisi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Sanko Sanat Galerisinde Fas Fotoğrafları Sergisi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.