ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Yerköy'de öğrencilere kitap hediye edildi

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, Nurdoğdu Ortaokulu öğrencilerine, Prof. Dr. İsmail Lütfi Çakan'ın "Kur'an-ı Kerim'e Göre Peygamberler ve Tevhid Mücadelesi" isimli kitabı hediye edildi.

21.1.2015

Yerköy'de öğrencilere kitap hediye edildi

Okul Müdürü Halit Arapoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları’nın üçüncüsüne katılacak 40 öğrenciye, ücretsiz kitap dağıtıldığını söyledi.
Kitaplar için sponsor olan hayırseverlere teşekkür eden Arapoğlu, şöyle devam etti:
"Zinde Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü tarafından düzenlenen Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları’nın ilki ilmihal, ikincisi de Kur’an-ı Kerim mealinden yapılmıştı. Bu yıl üçüncüsü yapılacak yarışmanın konusu ise ’Peygamber efendimizin hayatı’ olarak belirlenmiştir. Bizler de öğrencilerimizin bu yarışma vesilesiyle Peygamberimizin hayatını öğrenip onu örnek almalarını istedik. Bugün de yarışmaya katılacak öğrencilerimize kitapları ücretsiz olarak hediye ettik. Umarız bu yarışma sayesinde sadece öğrencilerimiz değil tüm insanlık Efendimizin değerini anlar ve son günlerde yabancı bir dergide ve onunun uzantısı basınımızda çıkan karikatürler aracılığıyla Peygamberimizi itibarsızlaştırma yönündeki beyhude girişimlere bir dur denir."


Kaynak:
http://www.radikal.com.tr/yozgat_haber/yerkoyde_ogrencilere_kitap_hediye_edildi-1276032


Yorumlar
"Yerköy'de öğrencilere kitap hediye edildi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Yerköy'de öğrencilere kitap hediye edildi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.