ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bitlis'teki Kitap Okuma Yarışmasının Ödülleri Dağıtıldı

Bitlis Öğretmenler Derneği (BÖDER) tarafından ilk, orta ve liseler arası yapılan 1. Ödüllü Kitap Okuma Yarışması'nın ödülleri dağıtıldı.

19.1.2015

Bitlis'teki Kitap Okuma Yarışmasının Ödülleri Dağıtıldı

Bitlis El Aman Hanı Konferans Salonu’nda yapılan programla 6-7 Aralık tarihlerinde yapılan 1. Ödüllü Kitap Okuma Yarışması’nda dereceye giren toplam 50 öğrenciye ödülleri dağıtıldı. Düzenlenen programda konuşan BÖDER Başkanı Celaleddin Tataş, yarışmanın Türkiye genelinde yapıldığını belirterek, dernek olarak kendilerinin de yarışmayı Bitlis’te yaptıklarını söyledi. Yarışmaya toplamda 766 başvurunun olduğunu ifade eden Tataş, yarışmayı yapmalarındaki amacın öğrencileri kitap okumaya teşvik ederek, okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu ifade etti.

Tataş, ayrıca bu yıl 1. yapılan yarışmanın ikincisinin başvurularının 8-23 Aralık tarihlerinde sınavın ise 21-22 Şubat 2015’te yapılacağını sözlerine ekledi. Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.


Kaynak:
http://www.haberler.com/bitlis-teki-kitap-okuma-yarismasinin-odulleri-6880055-haberi/


Yorumlar
"Bitlis'teki Kitap Okuma Yarışmasının Ödülleri Dağıtıldı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Bitlis'teki Kitap Okuma Yarışmasının Ödülleri Dağıtıldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.