ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Elleriyle çalışan adam amele, elleriyle birlikte zihnini de çalıştıran adam usta, fakat elleri zihni ve kalbi ile çalışan sanatkardır. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Mimar ve mühendislerden müthiş konser

Tayyare Kültür Merkezi çok farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Şehir Plancıları Odası ve Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubeleri bu kez bilimsel ve akademik etkinlik için değil muhteşem bir konser için bir araya geldi.

16.1.2015

Mimar ve mühendislerden müthiş konser

İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Şehir Plancıları Odası ve Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubeleri Türk Sanat Müziği Korosu’nun ‘Şarkılar Bizi Söyler’ isimli kış konseri Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Tamamı akademik oda üyelerinden oluşan ve şefliğini de İnşaat Mühendisi Suat Ayan’ın yaptığı koro, salonu dolduran konuklara keyifli bir gece yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Muhsin Özlükurt, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Can Şimşek, Şehir Plancıları Odası Bursa Şube Başkanı Hakan Karademir ve Peyzaj Mimarları Odası Bursa Temsilcisi Necla Yörüklü’nün katıldığı gecede Türk sanat müziğinin birbirinden değerli eserleri seslendirildi.

Salonu tıklım tıklım dolduran konuklara oldukça renkli bir gece yaşatan koro, Türk sanat müziğinin güzel eserleri ile dinleyenlerin içini ısıtırken hareketli şarkılarla da coşturdu.

Madenciler Unutulmadı

Konserde geçtiğimiz yıl Soma ve Ermenek’te yaşamını yitiren madenciler de unutulmadı. Koro şefi Suat Ayan’ın seslendirdiği ‘Bir Güneş Ki Doğmayacak’ şarkısı ile maden kazalarında yaşamını yitiren madenciler anıldı.

Müzik ve Dansın Uyumu

Gecede, Peyzaj Mimarları Odası Bursa Temsilcisi Necla Yörüklü, Kış Masalı şarkısını seslendirirken Nilüfer Belediyesi’nde görev yapan Hatice ve Mürsel Büyükçoban çiftinin dansı büyük alkış aldı.

“Etkinlikler Sürmeli”

Gecede, oda başkanları, konseri sunan Nalan Höke, koro şefi Suat Ayan ve ekibine çiçek takdim ederek teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Muhsin Özlükurt da, belediyeler, akademik odalar ve Bursalıların içinde bulunduğu etkinliklerin devam etmesini diledi.

Konser, Başkanvekili Muhsin Özlükurt ve geceye katkı sağlayan İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Şehir Plancıları Odası ve Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube başkanlarının da koroya eşlik ettiği şarkılarla son buldu.


Kaynak:
http://www.bursahakimiyet.com.tr/haber/bursa/mimar-ve-muhendislerden-muthis-konser-72619.html


Yorumlar
"Mimar ve mühendislerden müthiş konser" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Mimar ve mühendislerden müthiş konser ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.