ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Alternaif Tiyatro, 5. yıldönümünü kutlayacak

İzmit'te kendi sahnesine sahip olan tek özel tiyatro niteliğindeki Alternaif Tiyatro, 16 Ocak 2015 Cuma günü 5. kuruluş yıl dönümünü “Gece Yarısına Kadar Tiyatro” etkinliği ile kutluyor.

15.1.2015

Alternaif Tiyatro, 5. yıldönümünü kutlayacak

Alternaif Tiyatro, 5 sezondur 8 metinli yetişkin oyunu, 6 çocuk oyunu, 2 ayrı formattaki doğaçlama oyunlar ile İzmit’te haftanın 4 günü düzenli olarak sahne almaya devam ediyor.



Alternaif Kültür Merkezi’ndeki oyunu Kamil Kaplan sahneye koyuyor. Kalabalık bir kadroya sahip oyun, izleyici ile interaktif bir ilişki de kuruyor. Oyun sırasında 60 oyuncu sahneye çıkıyor.



Ko-Medya ile Alternaif Tiyatro, ülkede ve dünyada ilk kez bir tarzı deniyor. Ko-Medya, doğaçlama tiyatro oyunu ile medyayı birleştirerek yepyeni bir deneyime ulaşıyor. Gündemdeki tüm konuları irdelerken, izleyici de kahkahalarla buna eşlik ediyor. İzleyicinin aynı zamanda eleştiren ve yönlendiren konumunda da olduğu oyun, 5 yıldır her Cuma günü saat 20.00’de başarıyla sahneleniyor.



Tiyatro sporu ise seyirciden aldığı konuları anında oynayan bir grup oyuncunun oynadığı oyunları seyircinin puanlaması mantığına dayanıyor.



Alternaif Tiyatro, 16 Ocak 2015 Cuma günü Ko-medya ve Tiyatro sporu gösterilerini arka arkaya oynayarak “Gece Yarısına Kadar Tiyatro” adlı etkinliği yapacak. 16 Ocak 2015 Cuma saat 20.00’deki oyun, Alternaif Tiyatro’nun İnönü Caddesi’nde 50.Yıl Cumhuriyet Orta Okulu karşısındaki sahnesinde izlenebilir.


Kaynak:
http://www.kocaeligazetesi.com.tr/alternaif-tiyatro-5-yildonumunu-kutlayacak-626425h.htm


Yorumlar
"Alternaif Tiyatro, 5. yıldönümünü kutlayacak" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Alternaif Tiyatro, 5. yıldönümünü kutlayacak ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.