ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İstanbul'un her köşesi 'kısa film festivali' olacak

'Art By Chance Ultra Kısa Film Festivali' süresince, spor salonlarından deniz otobüslerine, İstanbul'un her köşesinde kısa filmler gösterilecek

12.1.2015

İstanbul'un her köşesi 'kısa film festivali' olacak

15 Ocak’ta İstanbullular yeni bir etkinlikle buluşacak. Metro istasyonlarından, havalimanı ekranlarına kadar bir ay süreyle her yerde ’ultra kısa filmler’ gösterilecek.

Al Jazeera Türk’teki habere göre, bu yıl beşinci kez düzenlenecek olan dünyanın en kapsamlı kamusal sanat etkinliklerinden biri olan ’Art By Chance Ultra Kısa Film Festivali’ 15 Ocak’ta başlayacak. Aynı anda 20 ülkede ve 200 şehirde gerçekleştirilecek olan kısa film festivalinde, filmler sinema salonlarından şehrin dört bir yanındaki dijital ekranlara taşınacak ve şehrin her köşesi festival mekanı haline gelecek.

Uluslararası bir jüri tarafından seçilen ve süresi 30 saniye ile sınırlı tutulan ’ultra kısa filmler’, spor salonları, metrolar, otobüsler, deniz otobüsleri, trenler, cafe ve restoranlar, müzeler, alışveriş merkezleri, sanat galerileri ve havaalanlarında bulunan dijital ekranlarda gösterilecek olan filmler, bir ay süresince izleyicilerle buluşacak.

Türkiye ile aynı anda İngiltere, Fransa, İtalya ve İspanya gibi 20 ülkede gösterilecek olan filmler, şehrin ekranlarında 15 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında izlenebilir.


Kaynak:
http://t24.com.tr/haber/istanbulun-her-kosesinde-kisa-film-festivali-olacak,283407


Yorumlar
"İstanbul'un her köşesi 'kısa film festivali' olacak" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

İstanbul'un her köşesi 'kısa film festivali' olacak ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.