ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kulu'da Öğrenci Velilerine Seminer

Konya’nın Kulu İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından öğrenci velilerine yönelik semineri düzenledi.

12.1.2015

Kulu'da Öğrenci Velilerine Seminer

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir iş yerinin konferans salonundaki seminere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yapar, Şube Müdürü Hacı Bakırtaş ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
İstanbul’dan Uzman Psikolog ve Eğitim Uzmanı Özkan Şenol tarafından verilen seminer iki seanstan oluştu. Velilere “Çocuğunuz-aileniz ve kendinizin farkında mısınız?” konusunda bilgiler veren eğitim uzmanı psikolog Özkan Şenol, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören çocuğun gelişim dönemlerinde ailelerin neler yapması gerektiğini anlattı. Eğitim Uzmanı Şenol, çocuğun ruh sağlığı ve ruh sağlığının korunması, çocuklardaki ruhsal problemlerle baş edebilme, okul ve ders problemleri çözüm yöntemleri, çocuklarda görülen uyum ve davranış bozuklukları, dikkat eksikliği ile ders motivasyonu gibi konular hakkında velilere bilgiler aktardı.
Seminerin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yapar tarafından psikolog Özkan Şenol’a Kitap hediye etti.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/kulu-da-ogrenci-velilerine-seminer-konya-yerelhaber-566404/


Yorumlar
"Kulu'da Öğrenci Velilerine Seminer" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Kulu'da Öğrenci Velilerine Seminer ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.