ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

TGC'de Şiir ve Musiki Günleri sürüyor

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Basın Müzesi Şiir ve Musiki Günleri devam ediyor.

9.1.2015

TGC'de Şiir ve Musiki Günleri sürüyor

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Basın Müzesi Şiir ve Musiki Günleri etkinliği, sanatçılar ve sanatseverlerin katılımlarıyla 10 Ocak 2015 Cumartesi günü saat 13.00-15.30 arasında gerçekleştirilecek. Toplantıda, Ocak ayında aramızdan ayrılan yazarlar, şairler ve sanatçılar anılacak.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Basın Müzesi Şiir ve Musiki Günleri devam ediyor. Her ayın ikinci Cumartesi günü Çemberlitaş’ta bulunan Basın Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte; hem şairler, yazarlar, gazeteciler, sanatkârlar anılıyor; hem de programa katılan konuklar, kendi seçtikleri ayın konusunu içeren eserleri paylaşıyor.

USTA İSİMLER ANILACAK
2015 yılının ilk TGC Basın Müzesi Şiir ve Musiki Günleri etkinliği 10 Ocak 2015 Cumartesi günü saat 13.00-15.30 arasında yapılacak. TGC Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Özdemir ve Mualla Tetik’in yöneteceği etkinlikte, 20. ölüm yılı nedeniyle Onat Kutlar, 25. ölüm yılı nedeniyle Cemal Süreya, 40. ölüm yılı nedeniyle Arif Nihat Asya ve 60. ölüm yılı nedeniyle Neyzen Tevfik’ten söz edilecek. Sanatçılara ilişkin belgeseller sunulacak. Konuk sanatçılar ağırlıklı olarak “Yeni yılda umutlar bitmesin” konulu şiirler, şarkılar, türküler okuyacaklar.

Toplantıya TGC üyeleri, sanatçılar ve sanatseverler davetli.


Kaynak:
http://www.gercekgundem.com/kultur-sanat/96193/tgcde-siir-ve-musiki-gunleri-suruyor


Yorumlar
"TGC'de Şiir ve Musiki Günleri sürüyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

TGC'de Şiir ve Musiki Günleri sürüyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.