ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Tiyatro Okulunda İlk Dönem Sona Erdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Okulu'nda ilk dönemin sona erdiğini açıklayan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Aktürk, “İki grupta toplam 40 öğ

7.1.2015

Tiyatro Okulunda İlk Dönem Sona Erdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Okulu’nda ilk dönemin sona erdiğini açıklayan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Aktürk, “İki grupta toplam 40 öğrencimiz ile oldukça faydalı bir yarıyılı geride bıraktık. İkinci yarıyıl eğitimlerimiz ise 15-18 yaş grubu için 8 Şubat Pazar, 18 yaş ve üzeri grup için 9 Şubat Pazartesi günü başlayacak” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Tiyatro Okulu’nda ilk dönem eğitimleri sona erdi. İki grupta toplam 40 öğrenci ile faydalı bir yarıyıl geçirdiklerini belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Tiyatro sanatına yönelik bilgi ve farkındalıkları arttırmayı amaç edinen Büyükşehir Tiyatro Okulu’nda ilk yarıyıl tamamlandı. 15-18, 18 yaş ve üzeri olmak üzere iki grupta toplam 40 öğrencimiz ile oldukça faydalı bir yarıyılı geride bıraktık” diye konuştu. Aktürk, “Hareket, doğaçlama, mimik, diksiyon, sahne bilgisi, sahne uygulaması, Dünya Tiyatro Tarihi, Türk Tiyatro Tarihi, Oyun incelemesi ve kısa oyun sahnelemesi gibi zengin müfredat içeriği ile genç tiyatro severlere eğitim sunuyoruz. Üniversitelerin tiyatro ve oyunculuk bölümlerinden mezun sanatçılar Tiyatro Okulu’nda bizler ile bir araya geliyor. İkinci yarıyıl eğitimlerimiz ise 15-18 yaş grubu için 8 Şubat Pazar, 18 yaş ve üzeri grup için 9 Şubat Pazartesi günü başlayacak” ifadelerini kullandı.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/tiyatro-okulu-nda-ilk-donem-sona-erdi-sakarya-yerelhaber-558088/


Yorumlar
"Tiyatro Okulunda İlk Dönem Sona Erdi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Tiyatro Okulunda İlk Dönem Sona Erdi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.