ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Elazığ Adliyesi'nde İletişim Semineri

Elazığ Adliyesi’nde iletişim semineri verildi. Psikiyatrist Dr. Ömer Deniz tarafından verilen seminerde aile içi iletişimin önemine vurgu yapıldı.

24.12.2014

Elazığ Adliyesi'nde İletişim Semineri

Elazığ Adliyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin, adliyede görevli hakim ve savcılar ile denetimli serbestlikten yararlanan hükümlüler katıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin, iletişimin bugünün dünyasında en önemli konulardan biri olduğunu belirterek aile içi iletişimin önemine vurgu yaptı. Pişkin, “İletişim bugün için kabul etmek gerekirse şu anda en önemli konulardan bir tanesi ve iletişim için yine görüyoruz ki gün be gün değişim ve gelişim yolundayız. Daha düne kadar sosyal paylaşım programlarıyla maç geyiği yapmayı bilmiyorduk ama artık bu iletişim vasıtalarıyla birbirimize ulaşmayı birbirimizle muhabbet etmeyi, evimizde otururken otuz kişi ile birlikte olmayı öğrendik. Bunlar önemli unsurlar. Bizim için bizi ifade etmede kolaylık sağlayan unsurlar. Bakıyorsunuz birçok aile evinde çocuk köşede internette,, baba cep telefonu ile internette anne IPAD’de, kısaca iletişim kuran yok. Herkes kendi sanal aleminde birileriyle iletişimde. Bugün aile içi iletişimin kaybettiğimiz değerlerden bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Gerçek iletişim tekniklerini sanal alemde kaybettiğimizi düşünüyorum. Gönül istiyor yani bir yaşlının halini yaşlıyı görerek anlamak. Gönül istiyor arkadaşın derdini tasasını kıvancını yanında olarak hissetmek. Aile içinde çocuklarla kurduğumuz eşimizle kurduğumuz iletişim bizim için daha çok önem ve özellik arz ediyor. Umarım bu programın bahsettiğimiz konu üzerine faydalı olur” dedi.
Başsavcı Pişkin’in konuşmasının ardından Psikiyatrist Ömer Deniz iletişimde gelinen noktayı anlatan bir seminer verdi. Seminer kapsamında ayrıca müzik dinletisi sunuldu.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/elazig-adliyesi-nde-iletisim-semineri-elazig-yerelhaber-537262/


Yorumlar
"Elazığ Adliyesi'nde İletişim Semineri" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Elazığ Adliyesi'nde İletişim Semineri ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.