ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Yazar Sema Maraşlı: "İletişimde 'ben' dili önemli"

YAZAR SEMA MARAŞLI: “İLETİŞİMDE ’BEN’ DİLİ ÖNEMLİ”

23.12.2014

Yazar Sema Maraşlı:

esenler’de düzenlenen Huzurlu Aile Sohbetleri’nde konuşan Yazar Sema Maraşlı, Esenlerli kadınlara "Karşınızdakini ’sen’ diliyle suçlamaktansa ’ben’ dilini kullanarak yani kendi duygularınızı anlatarak iletişim kurun" tavsiyesinde bulundu.
Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzurlu Aile Sohbetleri kapsamında Yazar Sema Maraşlı, Esenlerli kadınlarla bir sohbet gerçekleştirdi. Oruçreis ESGEV’de düzenlenen programa çok sayıda kadın katıldı.
Aile içi iletişimin sağlıklı olması için yapılması gerekenleri anlatan Maraşlı, "Herkesi olduğu gibi kabul edelim. Biz kendi bakış açımızı değiştireceğiz. Merhametle bakmayı öğrenmeliyiz" dedi. Kadınlara çeşitli tavsiyelerde bulunan Maraşlı, "Bir iyiliği Allah için yaptıkça, insanlara sevgiyle baktıkça bütün problemler çözüm bulur. Bu yüzden önce kendi içinizi temizleyin, içinizde kin bırakmayın. Karşınızdakini ’sen’ diliyle suçlamaktansa ’ben’ dilini kullanarak yani kendi duygularınızı anlatarak iletişim kurun" diye konuştu.
Maraşlı programın sonunda kadınların sorularını da cevapladı.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/yazar-sema-marasli-iletisimde-ben-dili-istanbul-yerelhaber-535145/


Yorumlar
"Yazar Sema Maraşlı: "İletişimde 'ben' dili önemli"" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Yazar Sema Maraşlı: "İletişimde 'ben' dili önemli" ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.