ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Çarşı, tiyatro oyunuyla köy okullarına koşuyor

Tüm geliri ile çocukların ihtiyaç malzemesindeki eksikler tamamlanmaya çalışılacak olan oyunu Michael Cooney yazdı Haldun Dormen çevirdi.

22.12.2014

Çarşı, tiyatro oyunuyla köy okullarına koşuyor

Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı, geçtiğimiz sene köy okullarına destek vermek için gerçekleştirdiği ve çok ses getiren “ÇARŞI Köy Okullarına Koşuyor” etkinliğini bu yıl da tekrarlıyor.

Türkiye’nin en ücra köşelerinde köy okullarında okuyan çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için gerçekleştirilen "Olacak Şey Değil" adlı oyun 23 Aralık Salı günü perdelerini açacak.

Tüm geliri ile çocukların ihtiyaç malzemesindeki eksikler tamamlanmaya çalışılacak olan oyunu Michael Cooney yazdı, Haldun Dormen çevirdi. Başrollerinde Berke Hürcan, Can Törtop ve Ümmühan Kıldiş oynadığı oyunun konusu şöyle:

"İki yıl önce işinden atılan Eric Swan bunu karısı Linda’ya söyleyemez. Yeni bir iş bulmak yerine eski kiracısına gönderilen işsizlik çeklerini almaya başlar. İki yıl içinde sosyal sigortalara sahte belgeler ve hayali isimler göndererek pek çok bölümden para alır. Ayrıca gönderilen sağlık ürünlerini de ihtiyar George Amcası aracılığıyla satmaktadır. Saf komşusu Norman ise kendi adına uydurulan belgeler ve hastalıklardan habersiz evlilik planları yapmaktadır. Ancak eve gelen bir müfettiş ile işler içinden çıkılmaz bir hal alacaktır."

Bir bilet alarak destek olunabilecek kampanyada para yardımı kabul edilmeyecek. Kampanyanın 6-13 yaş grubu çocuk için ihtiyaç listesi şöyle:

- İlk ve orta okulları için tüm kırtasiye malzemeleri

- Okul çantası, kışlık bot ve kışlık mont

- BJK, çAşrı atkı, bere ve eldiven

Oyun Programı

12 Aralık 2014 Cuma - 20:30 - Duru Tiyatro (Kadıköy)

23 Aralık 2014 Salı - 20:30 - Ortaköy Afife Jale Kültür Merkezi

26 Aralık 2014 Cuma - 20:30 - Duru Tiyatro (Kadıköy)

Bilet fiyatı tam 30, öğrenci 20 lira olan ’Olacak Şey Değil’ adlı oyunun biletlerini bu linkten temin edebilirsiniz.


Kaynak:
http://t24.com.tr/haber/olacak-sey-degil-oyunu-carsi-ile-birlikte-koy-okullarina-kosuyor,281049


Yorumlar
"Çarşı, tiyatro oyunuyla köy okullarına koşuyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Çarşı, tiyatro oyunuyla köy okullarına koşuyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.