ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Erzincan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine 4 Ayrı Seminer

Erzincan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Üniversite-Sanayi İşbirliği Geliştirme etkinlikleri kapsamında 4 farklı seminer düzenlendi.

22.12.2014

Erzincan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine 4 Ayrı Seminer

Erzincan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Üniversite-Sanayi İşbirliği Geliştirme etkinlikleri kapsamında 4 farklı seminer düzenlendi. Erzincanlı iş adamları ve Erzincan’da bulunan kurum temsilcilerinin katıldığı seminerlerde öğrencilere iş hayatında yol gösterici nitelikte bilgiler sunuldu.
Eğitim Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi Konferans Salonlarında düzenlenen seminerlere öğretim elemanları, öğrenciler ve davetliler katıldı. Makine Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Harun, Makine Mühendisleri Odası İl Sekreteri Recep Öz ve oda üyelerinin katıldığı ilk seminerde; öğrencilere makine mühendislerinin iş hayatındaki rolünü anlatan Harun İnce, mühendis adaylarına çeşitli tavsiyelerde bulundu.
Enerya Erzincan Gaz Dağıtış A.Ş. İşletme Müdürü Serdar Karaca ve Zirve Mühendislik Kurucusu Uğur Hakan Akan’ın katıldığı ikinci seminerde ise Türkiye’deki doğalgaz sektörü ve bu sektördeki çalışma imkanları masaya yatırıldı. Doğalgaz sektöründe mühendisin rolünü anlatan Karaca, alternatif enerji kaynakları hakkında sunum yaptı. Uğur Hakan Akan ise doğalgaz firmalarının çalışma alanları hakkında bilgi vererek, üniversite eğitiminde öğrenilenlerin iş hayatına nasıl entegre edileceğini anlattı.
Üniversite-Sanayi İşbirliği Geliştirme etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. seminer, Prokom Elektronik Direktörü Fatma Kökşen ve Prokom Elektronik Genel Koordinatörü Hakan Kökşen’in katılımlarıyla gerçekleşti. Konuşmacılar, atık lastiklerin piroliz yöntemiyle nasıl enerjiye çevrildiği, işletmenin çalışma şeklini, proje yönetimi ve Türkiye’deki yatırım olanakları hakkında katılımcılara çeşitli bilgiler sundular.
Seminerler dizisinin son oturumuna ise Erzincan Organize Sanayi Bölge Müdürü Ergül Kolak, Mermer-San Kurucusu Ergün Günalan ve Erzincan Organize Sanayi Bölge Yöneticileri katıldı. Erzincan’da yapılan yatırımlar, faaliyet gösteren firmalar, mühendislerin üretimdeki rolü gibi konuların konuşulduğu seminerde mühendis adaylarının çalışma imkanları konuşuldu.
Öğrencilerden gelen soruların cevaplandığı seminerlerde katılımcılara plaket takdim edildi.


Kaynak:
http://www.elazighaberi.com/erzincan/erzincan-universitesi-muhendislik-fakultesi-ogrencilerine-4-ayri-seminer-h382745.html


Yorumlar
"Erzincan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine 4 Ayrı Seminer" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Erzincan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine 4 Ayrı Seminer ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.