ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Üniversite korosundan coşkulu konser

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Müzik Topluluğu bünyesinde kurulan ve tamamı öğrencilerden oluşan THM (Türk Halk Müziği) Korosu, üniversitede muhteşem bir konser verdi.

17.12.2014

Üniversite korosundan coşkulu konser

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Müzik Topluluğu bünyesinde kurulan ve tamamı öğrencilerden oluşan THM (Türk Halk Müziği) Korosu, üniversitede muhteşem bir konser verdi.
Koro şefliğini Okt. Tekin Doğan’ın yaptığı Üniversite Korosu, Türk Halk Müziği’nin seçkin eserlerini, salonu dolduran 700’ü aşkın öğrenci için seslendirdi. Koronun seslendirdiği türküler arasında İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım, Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme, Nar Danesi, Bitlis’te Beş Minare gibi klasikleşmiş türküler de vardı.
Konser sonunda koro adına şef Okt. Tekin Doğan’a Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç tarafından plaket verildi.
Programa Kilis 7 Aralık Üniversitesi Prof. Dr. İsmail Güvenç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Türer ile Prof. Dr. Bektaş Tepe, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu ve . öğrenciler katıldı.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/universite-korosundan-coskulu-konser-kilis-yerelhaber-524905/


Yorumlar
"Üniversite korosundan coşkulu konser" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Üniversite korosundan coşkulu konser ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.