ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Salih Akkaya’dan öğrencilere seminer

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 'Meslek Tercihi ve Kariyer Planlama Semineri' verdi.

17.12.2014

Salih Akkaya’dan öğrencilere seminer

Akşehir Belediye Başkanı Akkaya, İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ ne ziyarette bulundu. Görevine yeni başlayan Okul Müdürü Muammer Ak’a hayırlı olsun dileklerini iletti ve ardından 12. Sınıf öğrencilerine Meslek Tercihi ve Kariyer Planlama konusunda seminer verdi. Başkan Akkaya öncelikle kendisinin de İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu olduğunu ve bununla gurur duyduğunu dile getirdi. Bu okuldan bir mühendis bir doktor ve aynı zamanda bir belediye başkanının çıkabileceğini öğrencilere kendini örnek vererek anlattı.

Başkan Akkaya öğrencileri motive edecek başarı öyküleri anlattı ve kişiyi başarıya götüren en önemli özelliğin özgüven olduğunu söyledi. Seminer sonunda öğrencilerin sorularını cevapladı ve Akşehir’ i daha güzel bir ilçe haline getirmek için önerilerini dinledi. Okul Müdürü Muammer Ak Ziyaretten dolayı teşekkür etti.


Kaynak:
http://www.istasyongazetesi.com/haber/1475/salih-akkayadan-ogrencilere-seminer.html


Yorumlar
"Salih Akkaya’dan öğrencilere seminer" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Salih Akkaya’dan öğrencilere seminer ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.