ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Okul Müdürlerine Seminer

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlara müdür görevlendirmelerinin sona ermesiyle birlikte Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, görevlerine başlayan yeni müdürlerle beraber tüm müdürlere bilgilendirme semineri düzenlendi.

16.12.2014

Okul Müdürlerine Seminer

İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde iki gün süreyle yapılan seminer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Şube Müdürleri Mahmut İşcan, Bilal Eği ve İsa Kürşad Ünver tarafından verildi.

İlk günkü oturumda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit okul müdürlerine; protokol kuralları ve liderlik konularında bilgi verirken, özellikle okul servis araçları konusunun altını çizdi. Hafta sonu kursları, proje ve yarışmalar konusuna da değinen Yiğit, kurum kültürünün oluşması ve olgunlaşması için öğretmenlerle çeşitli aktiviteler yapılarak birlik ve dayanışmanın kuvvetlenmesi gerektiğini ifade etti.

Yöneticilerin sürekli hareket halinde olması gerektiğini belirten Yiğit, okul idarecilerinden aktif olmalarını ve mevcut günün bir önceki günden daha iyi olması yönünde çalışmalar yapmalarını istedi.

Seminerin ikinci gününde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, şube ve alanları konusunda bilgilendirme yaparken, okul müdürlerinden gelen soruları da cevaplandırdılar. Şube Müdürü Bilal Eği, resmi yazışma kuralları, özlük iş ve işlemleri, izinlerle ilgili iş ve işlemler, norma kadro ve özel eğitim ile ilgili bilgiler aktarırken Şube Müdürü İsa Kürşad Ünver, okul servisleri, taşımalı eğitim, inşaat bakım ve onarım ile ilgili iş ve işlemler hakkında detaylı bilgiler verdi. Şube Müdürü Mahmut İşcan ise, yarışmalar, projeler, özel eğitim ile ilgili iş ve işlemler ile eğitim öğretim ile ilgili yapılması gereken işve işlemler hakkında bilgilendirme yaptı.


Kaynak:
http://www.istasyongazetesi.com/haber/1465/okul-mudurlerine-seminer.html


Yorumlar
"Okul Müdürlerine Seminer" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Okul Müdürlerine Seminer ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.