ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Polis Destekli Resim Kursuna Katılan Öğrenciler Sergi Açtı

Sivas Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şubesi'nin hazırladığı proje kapsamında 20 lise öğrencisi tarafından yapılan 55 yağlı boya resim sergilendi.

16.12.2014

Polis Destekli Resim Kursuna Katılan Öğrenciler Sergi Açtı

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün, güvenli hayat ve güvenli gelecek için Çocuk ve Gençlere Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürüttüğü ’Zirvedekilerle Buruciye Buluşmaları Projesi’ nedeniyle kentteki 5 ayrı lisede eğitim gören 20 öğrenciye 3 ay boyunca resim kursu verildi. Genç ve çocukların bedensel, ruhsal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan proje kapsamında öğrencilerin yaptığı 55 yağlı boya çalışması Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde sergilendi. 3 gün sürecek serginin açılışını, Sivas Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, birlikte gerçekleştirdi. İl protokol üyeleri serginin açılışını gerçekleştirdikten sonra yağlı boya çalışmalarını inceleyerek öğrencilere çiçek ve teşekkür belgesi verdi.


Kaynak:
http://www.haber3.com/polis-destekli-resim-kursuna-katilan-ogrenciler-sergi-acti-3079409h.htm


Yorumlar
"Polis Destekli Resim Kursuna Katılan Öğrenciler Sergi Açtı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Polis Destekli Resim Kursuna Katılan Öğrenciler Sergi Açtı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.