ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Ümit Besen'den muhteşem konser

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde duygulu şarkıların en önemli isimlerinden Ümit Besen'i Kayseri'ye getirdi.

15.12.2014

Ümit Besen'den muhteşem konser

Ünlü Sanatçı, önce Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti, ardından da Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nden muhteşem bir konser verdi.Ünlü Sanatçı Ümit Besen konser öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Kızı Ezgi Besen ile birlikte Başkan Özhaseki’yi ziyaret eden Ümit Besen Kayseri’ye ve Kayseri yemeklerine hayran kaldığını belirtti. Başkan Özhaseki ziyarette Ümit Besen’e günün anısına bir plaket verdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ümit Besen konseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde yapıldı. Salonun tıklım tıklım dolması üzerine salonun dışına dev ekran konuldu ve izleyicilerin bir kısmı Ünlü Sanatçıyı buradan izledi. "Alışmak Sevmekten Daha Zor Geliyor" adlı parçası ile konserine başlayan Ünlü Sanatçı, "Nikah Masası", "Bizim Hikayemiz", "Islak Mendil", "Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi", "Kader Utansın" gibi dillerden düşmeyen şarkılarını Kayserililer için seslendirdi.
"BAŞKAN ÖZHASEKİ DE İZLEDİ"
Ümit Besen’in konseri sırasında iki ayrı programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, konsere daha sonra iştirak ederek Ünlü Sanatçıyı izledi. Konser sonrası Ümit Besen’e çiçek veren Başkan Özhaseki, "Değerli sanatçımızı Kayseri’de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Allah gönlünden bu sevgiyi eksik etmesin. Gönül aleminde bu güzelliği her zaman devam ettirsin. Yaz döneminde Kale İçi Kültür Sanat Merkezi’ni açıyoruz. Orada da açık hava konserine bekliyoruz" dedi. Ümit Besen de, Başkan Özhaseki’ye teşekkür ederek, "Kalbi o kadar büyük ki başkanımın. O yüce gönüllü bir insan" diye konuştu.
Ünlü Sanatçı konser sonrası izleyicilerle fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı.


Kaynak:
http://www.iha.com.tr/haber-umit-besenden-muhtesem-konser-419373/


Yorumlar
"Ümit Besen'den muhteşem konser" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Ümit Besen'den muhteşem konser ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.