ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; Zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- Chesterfield Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kepez Belediyesi'nden Kadınlara Özel Etkinlik

Kepez Belediyesi’nin özel olarak düzenlediği etkinlikte bir araya gelen Kepezli kadınlar gönüllerince bir gün yaşadı.

12.12.2014

Kepez Belediyesi'nden Kadınlara  Özel Etkinlik

Kepez Belediyesi, Kepezli kadınlara özel eğlence düzenledi. Sanatçı Ümmü Erbil’in sahne aldığı matinede kadınlar söylenen şarkılarla hoşça vakit geçirip, doyasıya eğlendi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhittin Durmuş ve Halkla İlişkiler Servisi Şefi Nuket Dilek ile birlikte etkinliğe katıldı. Başkan Tütüncü, “bugün çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz. Mahallelerimizde artık bu kadın matineleriyle sizlere farklı bir ortam oluşturulacak” dedi.
Kadınlara yönelik böyle bir etkinlik düzenledikleri için mutlu olduklarını belirten Başkan Tütüncü, “Kadın kadına eğlenebileceğiniz güzel bir etkinliği size hazırlamak, bizim için büyük bir mutluluk vesilesi. Biz, her zaman sizlerle birlikteyiz. Bu şekilde birlikte olmaya, el ele vermeye, gönül gönüle durmaya devam edeceğiz. İnşallah bundan sonra her ay güzel bir kadın matinesi ile Kepezin farklı bölgesinde sizlerle birlikte olacağız” ifadesini kullandı.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/kepez-belediyesi-nden-kadinlara-ozel-antalya-yerelhaber-519205/


Yorumlar
"Kepez Belediyesi'nden Kadınlara Özel Etkinlik" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Kepez Belediyesi'nden Kadınlara Özel Etkinlik ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.