ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Futbolculara sosyal etkinlik

Sarayönü Belediyesporlu futbolcular, hafta içerisinde yöneticiler eşliğinde sosyal etkinlikte bulundu. Perşembe günü gerçekleştirilen antrenmanın ardından gerçekleştirilen yemek organizasyonundan sonra futbolcular sinemaya gitti.

10.12.2014

Futbolculara sosyal etkinlik

Sarayönü Belediyespor başkan yardımcısı Hüseyin Bayraktar, Genel Kaptan Muammer Akhançer, yöneticiler Ramazan Poyraz, Mustafa Solak ve İbrahim Ocak’ın yanı sıra Ahmet Kök, Nihat Sarı ve Ramazan Kocakafa’dan oluşan teknik heyet ile futbolcular antrenmandan sonra yemekte bir araya geldi. Fatih Tuğrul’un ev sahipliğinde Gökkuşağı Dinlenme Tesisileri’nde yenen yemeğin ardından, Konya’ya hareket edildi. Yönetim ve teknik heyetin, birlik, beraberlik ve kaynaşmayı arttırmak için düzenlediği program dahilinde futbolcular Real Alışveriş Merkezi’nde yöneticilerle birlikte sinema izledi. Filmin ardından bir süre serbest zaman geçiren oyuncular, tekrar Sarayönü’nde bulunan tesislere dönerek günü tamamladı.

Programla ilgili bilgi veren yöneticiler, "Bu programı gerçekleştirmekteki amacımız takım içerisindeki bağları daha da arttırmaktır. Birlik, beraberlik içerisinde yapılan bu tür etkinlikler kaynaşmayı daha da arttırır. Saha dışındaki birlik ve beraberlik de saha içindeki performansa büyük katkı sağlar. Takımımızın içinde güzel bir aile ortamı var. Bunu kaybetmeden daha da üst seviyelere taşıyacağız. Ligde de belirlediğimiz hedefi gerçekleştireceğimize inancımız tamdır. Ayrıca ev sahipliğinden dolayı Gökkuşağı Dinlenme Tesisileri’ne ve işletmecisi Fatih Tuğrul’a teşekkür ederiz" dedi.


Kaynak:
http://www.saraymedya.com/haber/11304-futbolculara-sosyal-etkinlik.html


Yorumlar
"Futbolculara sosyal etkinlik" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Futbolculara sosyal etkinlik ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.