ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Yazar Nazan Şara Şatana İzdihamı - 07.12.2014

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ta yazar Nazan Şara Şatana, Topkapı Şifresi isimli kitabının imza gününü düzenledi. Etkinliğe Diyarbakır Emniy...

8.12.2014

Yazar Nazan Şara Şatana İzdihamı - 07.12.2014

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park’ta yazar Nazan Şara Şatana, Topkapı Şifresi isimli kitabının imza gününü düzenledi. Etkinliğe Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü de katılarak yazardan imzalı Kitap aldı.
Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen Alışveriş Merkezi Kiralama ve Yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park, ünlü yazar Nazan Şara Şatana’yı ağırladı. İmza törenine Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü de katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yazar Nazan Şara Şatana, hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Bir grup çevik kuvvet polisi de vatandaşlarla beraber sıraya girerek yazar Şara Şatana’dan imzalı kitap aldı.
İHA muhabirine açıklama yapan yazar Nazan Şara Şatana, imza töreninin çok güzel geçtiğini söyledi. Yazar Şara Şatana, “Diyarbakır çok güzel bir yer. Çok sıcak insanları var. Ne kadar güzel karşıladılar, bayıldım. Herhalde artık buraya sık sık geleceğim. Daha önce gelmiştim. Bu kadar gezme şansım olmamıştı. Çok güzel yerleri gezdim. İnanılmaz güzel yerler gördüm. Çok güzel Diyarbakır. Herkesin gelmezi lazım. Gittikten sonra herkese ve her yerde anlatacağım. Dışarıdan yani İstanbul’dan veya Ankara’dan Diyarbakır denildiğinde o falan yapılmakta. Avrupa’ya falan gideceklerine buraya gelsinler. Ben burayı çok beğendim. Diyarbakırlılar okuyorlar, bu da çok hoşuma gitti” dedi.
Ünlü yazardan imza almaya gelen Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü ise, Topkapı Şifresi yazarı Nazan Şara Şatana’nın eski dostu olduğunu dile getirdi. Dr. Böğürcü, “Kendilerine Diyarbakır’a gelmelerini teklif ettim. Kendisi aslen Diyarbakırlıdır. İstanbul’da yaşamakta. Sizi Diyarbakır’da ağırlamaktan onur duyarız dedik. Kitabınızla ilgili olarak imza günü yaparsanız diye söyledik. Bizleri kırmadılar. Geldiler bugün kitabını aldık ve imzaladık. Hayırlı olsun. Arkasının gelmesini istiyorum” diye konuştu.
Öte yandan Ceylan Park Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Kenan Güneş de, bu tür programlara yönetim olarak önem vereceklerini söyledi. İmza töreni çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.


Kaynak:
http://www.haberkenti.com/yazar-nazan-sara-satana-izdihami-281096h.htm


Yorumlar
"Yazar Nazan Şara Şatana İzdihamı - 07.12.2014" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Yazar Nazan Şara Şatana İzdihamı - 07.12.2014 ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.