ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Ayna'dan muhteşem konser

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık ayı kültür-sanat etkinlikleri devam ediyor.

8.12.2014

Ayna'dan muhteşem konser

Etkinlikler kapsamında Kayseri’ye gelen Ayna Grubu Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde bir konser verdi. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen Ayna Grubunun konserine ilgi büyüktü. Kayserililer konser salonunu tamamen doldurdular. "Ölünce Sevemezsem Seni", "Ceylan" gibi dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren Ayna Grubu müzikseverleri coşturdu. Solist Erhan Güleryüz’ün seslendirdiği parçalara zaman zaman izleyiciler de eşlik etti. Ayna Gurubu Solisti Erhan Güleryüz "Dünyanın ve ülkemizin birçok yerlerinde konserler veriyoruz. Sahneye çıktığımız andan itibaren bu salonun akustiği ve yapısıyla alakalı çok şaşırdım çok da mutlu oldum. Bu salon hakikatten konser vermek için ideal bir kültür merkezi. Bu salonu Kayseri’ye Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki’ye de teşekkür ediyorum" dedi.
Konser Sonrası bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat İşleri Daire Başkanı Oktay Durukan Ayna Gurubu gibi önemli müzisyenleri Kayserililerle buluşturdukları için mutlu olduğunu söyledi ve Ayna Gurubu Solisti Erhan Güleryüz’e günün anısına çiçek taktim etti.

HIZ KESMEDEN DEVAM

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında 7 Aralık Pazar günü Macar Sanatçılar, 12 Aralık Cuma günü Ümit Besen, 27 Aralık Cumartesi günü ise Halil Necipoğlu bir konser verecek. Etkinlikler kapsamında ayrıca 16 Aralık Salı günü Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun, 26 Aralık Cuma günü ise Alaaddin Yavaşça Gecesi’nde Türk Sanat Müziği Korosu’nun konseri yer alacak.


Kaynak:
http://www.iha.com.tr/haber-aynadan-muhtesem-konser-417244/


Yorumlar
"Ayna'dan muhteşem konser" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Ayna'dan muhteşem konser ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.