ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; Zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- Chesterfield Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Cem Demirel'den 4'üncü sergi

İzmirli fotoğraf sanatçısı Cem Demirel, 17 Aralık'ta Kovan Bar'da gerçekleşecek...

8.12.2014

Cem Demirel'den 4'üncü sergi

İzmirli fotoğraf sanatçısı Cem Demirel, 17 Aralık’ta Kovan Bar’da gerçekleşecek "Sanat & Moda fotoğraf" konseptli sergisinin heyecanının yaşıyor. İzmirli sanatseverleri buluşturacağı 4. sergisinin hazırlıklarını sürdüren Demirel, "Bu sergide moda ve sanat çekimlerimin yanı sıra önceki sergim REM’de (uykuda rüyanın görüldüğü evre) sergilemediğim yeni fotoğraflarım yer alacak" dedi.

En büyük tutkusu fotoğraf olan ve iş dışında kalan zamanlarda elinden fotoğraf makinesi düşmeyen, İzmir Kent Hastanesi İnsan Kaynakları Departmanı’nda görevli Cem Demirel yeni bir sergi için kolları sıvadı. K2 Sanat Galeri’sinde açtığı 3. sergisi "REM"de 17 fotoğraf çalışmasını sanatseverlerin beğenisine sunan Demirel, 17 Aralık’ta yeni bir sergiyle sanatseverlerin karşısına çıkacak. REM’de uyku evresini ele alarak işlediği ve altını çizdiği kırılma ve bölünme olgularının yanı sıra, korku, bilinçaltı, tutku temalarının sunulduğu farklı hikâye içerikleriyle çektiği fotoğraflarla büyük ilgi gören Demirel, bu sergisini Şubat ayında İstanbul’da tekrarlayacağını söyledi. Demirel, REM adlı sergisinde Cansu Ergin, Karahan Kardman ve Nezahat Bingöl tarafından sunulan dans performasının da İzmir’de bir ilk olduğunu kaydetti.

Moda ve tiyatro gibi farklı alanlarda edindiği fotoğrafçılık deneyimlerinin kendisini bireylerin gündelik, sıradan görünümlerinin altında yatan derinliklerini anlamaya yönelttiğini belirten Demirel, "Çağdaş dansa ve performans sanatına da ilgim çok büyük. Sergilerimde fotoğraflarım kadar farklı sanatlardan sunumlara, canlı performanslara da yer vermeyi seviyorum. Sanatseverlerin büyük ilgi göstermesi, her sergimde farklı bir performansı da beraberinde sunmama yol açıyor. 17 Aralık’ta Kovan Bar’da açacağım ’Moda & Sanat fotoğrafları’ sergisi de sergi-parti olacak. Moda ve sanat fotoğraflarının yanı sıra REM’de sergilemediğim yeni fotoğraflar da yer alacak. Fotoğraflarda yer alan 7 kadın model yarışacak ve internet üzerinden yapılan oylamanın sonuçları vitrin gecesinde açıklanacak, ödüller sahiplerini bulacak" dedi


Kaynak:
http://www.hurriyet.com.tr/ege/27713430.asp


Yorumlar
"Cem Demirel'den 4'üncü sergi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Cem Demirel'den 4'üncü sergi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.