ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Toplum Gönüllülerinden Kitap Okuma Etkinliği

Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğrenci topluluklarından Toplum Gönüllüleri (TOG) Topluluğu öğrencileri, “Kitap farkındalığı oluşturmak” ve köy okullarındaki kütüphanelere kitap kazandırmak amacıyla “Kitap Okuma Etkinliği” düzenlediler.

4.12.2014

Toplum Gönüllülerinden Kitap Okuma Etkinliği

Üniversiteli gençlerin, sosyal sorumluluk çalışmalarında aktif olarak görev almasını sağlamak ve toplum yararı gözetilen etkinlikler düzenlemek amacıyla kurulan topluluğun son etkinliği, kitap toplama çalışması oldu. Üniversitede topluca kitap okuma etkinliği düzenleyen topluluk öğrencileri daha sonra getirdikleri kitap kumbarasına topladıkları kitapları attılar. Toplanan kitaplar, Kilis ve çevresindeki köylerde bulunan okulların kütüphanelerine bağışlanacak.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/toplum-gonullulerinden-kitap-okuma-etkinligi-kilis-yerelhaber-506096/


Yorumlar
"Toplum Gönüllülerinden Kitap Okuma Etkinliği " haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Toplum Gönüllülerinden Kitap Okuma Etkinliği ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.