ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Türkiye'de bir ilk.Resimli Edebiyat Takvimi!

İletişim yayınları resimli, edebiyat tarihinden seçme bilgilerle yepyeni öyküleri bir arada sunan, Türkçe edebiyat takvimi hazırladı.

3.12.2014

Türkiye'de bir ilk.Resimli Edebiyat Takvimi!

50’den fazla yazarın katkısıyla hazırlanan, 15 farklı çizerin çizgileriyle hayat verdiği Resimli Türkçe Edebiyat Takvimi, edebiyat müptelalarının masasında başköşeye kurulmaya hazır. 365 günün her birinde edebiyat tarihine, yazarlara, eserlere dair bilgiler vermesiyle nostaljik takvimlere benzese de sadece malumatfuruş bir takvim değil bu, çok daha fazlası… Türkçe edebiyatın en seçkin isimleri bu takvimde hikâyelerini tefrika ediyor, karşınıza yepyeni öykülerle çıkıyorlar. Ayrıca farklı farklı Kitaplardan seçilen alıntılar, size okumadığınız birçok eser hakkında fikir vererek “edebî keşifler” yapmanızı sağlarken; çizerlerin öykülere eşlik eden illüstrasyonları, yaratılan tiplemeler, karikatürler ise okuma zevkinizi artıracak.

2015 Resimli Türkçe Edebiyat Takvimi, yıl boyunca kitap kurdu okurların elinden düşmeyecek, hem okumak hem de saklamak isteyecekleri bir derleme… Elinize alınca siz de göreceksiniz, böylesi daha önce hiç yapılmadı!


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/turkiye-de-bir-ilk-resimli-kitap-1978201/


Yorumlar
"Türkiye'de bir ilk.Resimli Edebiyat Takvimi!" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Türkiye'de bir ilk.Resimli Edebiyat Takvimi! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.