ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

KMÜ'de Dört Günde Altı Farklı Etkinlik

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde etkinlikler kasım ayının son haftasında da sürüyor.

1.12.2014

KMÜ'de Dört Günde Altı Farklı Etkinlik

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) etkinlikler Kasım ayının son haftasında da sürüyor. 24 Kasım Pazartesi günü şairler ve yazarlar ile söyleşi etkinliğinin düzenleneceği KMÜ’de 25 Kasım Salı günü ise üniversite sanayi işbirliği, kariyer uçuşu ve temel fotoğrafçılık eğitimleri konulu üç farklı etkinlik düzenlenecek. 26 Kasım Çarşamba günü de çocuk ve yetişkin hastalarda beslenme konulu konferans gerçekleştirilecek. Son olarak 28 Kasım’da Türkiye İlim ve Edebiyat Eserleri Sahipleri Meslek Birliği hakkında düzenlenecek konferans ile Mehmet Nuri Parmaksız öğrencilerle buluşacak.
ŞAİRLER VE YAZARLAR
Genç Araştırmacılar Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenecek olan şairler ve yazarlarla söyleşi etkinliği kapsamında Cevat Varlı, Yunus Çetiner, Ehed Aymaz, Cuma Bozkurt öğrencilerle buluşacak. Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda yapılacak söyleşi, 24 Kasım Pazartesi günü saat 14’te başlayacak.
‘Üniversite Sanayi İşbirliğinde Yeni Bir Arayüz: sanayidoktoru.com’
Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenecek konferansta ise üniversite ve sanayi işbirliği ele alınacak. Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yasin Ünüvar ile Karaman Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı’nın konuk olacağı konferansa KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım da katılacak. 25 Kasım Salı günü gerçekleştirilecek konferans, saat 14’te başlayacak.
KARİYER UÇUŞU
Genç Girişimciler Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Kariyer Uçuşu’ konulu konferansa, Türk Hava Yolları (thy) Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna konuk olacak. Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda 25 Kasım Salı günü yapılacak olan konferans, saat 14.30’da başlayacak.
TEMEL FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİMİ
Genç Fotoğrafçılar Öğrenci Topluluğunun düzenlemiş olduğu Temel Fotoğraçılık Eğitimi, Osman Nuri Gözel tarafından verilecek. Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi 3 Nolu Konferans Salonunda verilecek eğitim, saat 14.30’da başlayacak.
ÇOCUK VE YETİŞKİN HASTALARDA BESLENME
Karaman Kamu Hastaneleri Birliği tarafından gerçekleştirilecek olan seminerde Eczacı Erhan Şen ve Diyetisyen Berat Ünüvar, çocuk ve yetişkin hastalarda beslenme konusunda anlatımlarda bulunacak. 26 Kasım Çarşamba günü Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan seminer 14’te başlayacak.
mehmet nuri parmaksız ile Türkiye ilim ve edebiyatı konferansı
KMÜ Öğrenci Konseyi ve Türk Dünyası Araştırma Topluluğu tarafından düzenlenen Türkiye İlim ve Edebiyat Eserleri Sahipleri Meslek Birliği hakkındaki konferansı, Mehmet Nuri Parmaksız verecek. Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda verilecek olan konferans 14’te başlayacak.


Kaynak:
http://www.haberler.com/kmu-de-dort-gunde-alti-farkli-etkinlik-6700408-haberi/cok-yorumlanan-haberler/


Yorumlar
"KMÜ'de Dört Günde Altı Farklı Etkinlik" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

KMÜ'de Dört Günde Altı Farklı Etkinlik ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.