ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Batman Ykb Anadolu Lisesi'nde Şiir Şöleni

Batman Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ’Dilden gönüle şiir ve nağmeler’ konulu ’Hazan müzik ve şiir şöleni’ büyük ilgi gördü.

1.12.2014

Batman Ykb Anadolu Lisesi'nde Şiir Şöleni

Batman Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ’Dilden gönüle şiir ve nağmeler’ konulu ’Hazan müzik ve şiir şöleni’ büyük ilgi gördü.

Programa Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Maarif Müfettişleri Başkanı Abdulhakim Aslan, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Okulun konferans salonunda gerçekleşen programın açış konuşmasını Okul Müdürü İsmet Ürüt yaptı. Açış konuşmasının ardından öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu müzik eşliğinde şiirler okundu, şarkı ve halk türküleri seslendirildi. Büyük ilginin olduğu programda görev alan, öğretmen ve öğrenciler, salonda bulunan konuklardan bol bol alkış aldı. Programın sonunda bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, "Şiir ve müzik sanatı, hayatın içinde yaşanmış duyguların tek tek, işlenmiş halidir. İlmik ilmik işlenmiş duygudur ve etrafımızdaki her şeyin canlandırılmış halidir diye düşünüyorum. Sanat yağmuru, bulutu, taşı, ağacı, hayallerimizi, geleceğimizi, geçmişi içinde bulunduğumuz anı inceltilmiş işlenmiş halidir ve hayatın anlamıdır. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarı kurur. Ben bu gecede emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve bu geceye katılarak bu güzel anı paylaşan, siz değerli katılımcılara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Çelik, konuşmasının ardından, gecede görev alan öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Kaynak:
http://www.haberler.com/batman-ykb-anadolu-lisesi-nde-siir-soleni-6690513-haberi/cok-yorumlanan-haberler/


Yorumlar
"Batman Ykb Anadolu Lisesi'nde Şiir Şöleni" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Batman Ykb Anadolu Lisesi'nde Şiir Şöleni ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.