ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Popun yeni yıldızı, İş Sanat'ta

Müzik eleştirmenlerince Avrupa’nın yükselen pop yıldızlarından...

1.12.2014

Popun yeni yıldızı, İş Sanat'ta

Müzik eleştirmenlerince Avrupa’nın yükselen pop yıldızlarından biri olarak gösterilen Ayo, ülkemizdeki ilk konserini bu hafta gerçekleştiriyor. 2006 yılında “Down On My Knees” ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Ayo’nun konseri, yarın İş Sanat’ta dinlenebiliyor. Afrika ritmlerinin yanı sıra soul, reggea, afrobeat gibi türlerden esinlenen sanatçının saat 20.00’de başlayacak olan konserinin biletleri; 65 TL, 50 TL, 40 TL ve 30 TL’nden Biletix’te satılıyor.

"Müzik bir terapi yolu..."

“Müzik benim için bir terapi yolu” diyen Ayo, “Joyful” albümü ile Fransa’da çift platin, Almanya ve Polonya’da platin, İsviçre; İtalya ve Yunanistan’da altın plak kazandı. 2008 yılında EBBA Ödülü’ne lâyık görülen Ayo, aynı yıl çıkardığı ikinci albümü “Gravity At Last” ile Fransa’nın müzik listelerinde ilk sıraya oturdu. Ünlü Fransız rapçi Youssoupha ile düet yaptığı “Fire” şarkısıyla ülkemizde de ses getiren sanatçı, Haitili ödüllü yapımcı Raoul Peck’in yönettiği “Meurtre a Paco filmiyle de oyunculuğu denedi.

Hatırlacağı gibi, Ayo’nun konseri, İş Sanat Kültür Merkezi’nde geçen sezon için planlanmış, fakat Soma’da meydana gelen maden kazası nedeniyle ertelenmişti.


Kaynak:
http://www.dunya.com/popun-yeni-yildizi-is-sanatta-246046h.htm


Yorumlar
"Popun yeni yıldızı, İş Sanat'ta" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Popun yeni yıldızı, İş Sanat'ta ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.