ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kars'ta Anlamlı Fotoğraf Sergisi

Arpaçay Kaymakamlığı’nca tüm geliri Kars’ta yaşayan kimsesiz çocuklara verilmek üzere fotoğraf sergisi açıldı.

28.11.2014

Kars'ta Anlamlı Fotoğraf Sergisi

Arpaçay Kaymakamlığı’nca tüm geliri Kars’ta yaşayan kimsesiz çocuklara verilmek üzere fotoğraf sergisi açıldı.
Kars Halk eğitim Merkezi Sergi Salonu’nda Arpaçay Halk Eğitim Merkezi’nde verilen Fotoğrafçılık kursunda fotoğrafçılık eğitimi alan kursiyerler tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı serginin açılışını Kaymakam Faruk Erdem, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Acay, Arpaçay Belediye BaşkanıErçetin Altay ve protokol üyeleri yaptı.
Sergininin açılışında konuşan Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, “Bu fotoğraf sergisindeki fotoğraflar ilçemizde bir süreden beri devam eden fotoğrafçılık kursundaki arkadaşlarımızın çektiği fotoğraflar. Uzun bir çalışma sonucu elimizde sergilenecek miktarda yeterli derecede fotoğraf olduğunu gördüğümüzde bu sergiyi açmaya karar verdik” dedi.

“GELİRİ KİMSESİZ ÇOCUKLARA VERİLECEK”

Sergilenen fotoğraflarının gelirlerinin kimsesiz çocuklara verileceğini ifade eden Erdem, “ Serginin anlamlı olan kısmı fotoğraf sergisinin gelirlerinin tamamının kimsesiz çocuklar yararına olmasıdır. Projenin içerisinde olan arkadaşlarımız da böyle bir sosyal sorumluluğu gerçekleştirmek istediler. Bu proje içinde olan arkadaşların talepleri doğrultusunda bugün buranın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu sergi ile belki çok büyük miktarlarda gelir elde edip katkı sağlayamayacağız ama önemli olan burada parasal yardımdan ziyade o farkındalığın oluşturulmasıydı. Çünkü bu tarz yardımların bilinebilirliğinin arttırılması ne kadar olursa ve bizim de buna ne kadar katkımız olursa o kadar anlamlı olur. Diğer taraftan Kars’ta çok açılmayan fotoğraf sergilerine biz de Arpaçay olarak katkı sunabiliyorsak yine o da bizi ve bu fotoğraf sergisinde bulunan arkadaşları mutlu edecektir” diye konuştu.
Yapılan konuşmların ardından açılışı yapılan sergi gezilerek, tüm fotoğraflar tek tek incelendi. Sergi sonrası Kaymakam Faruk Erdem 3 adet fotoğraf alarak ilk katkıyı sunarken protokol üyeleri de fotoğraf satın aldılar. Kars, Arpaçay ve çevredeki yerlere ait 30 fotoğrafın yer aldığı sergi 2 gün açık kalacak.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/kars-ta-anlamli-fotograf-sergisi-kars-yerelhaber-494287/


Yorumlar
"Kars'ta Anlamlı Fotoğraf Sergisi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Kars'ta Anlamlı Fotoğraf Sergisi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.