ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Yarı zamanlı yazar, tam zamanlı anne

Anneliği muzip ve keyifli bir dille anlattığı ilk kitabı "Beşikte Durduğu gibi Durmuyor" ile 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na katılan Dicle Keskinoğlu, imza gününde okuyucuları ile bir araya geldi.

26.11.2014

Yarı zamanlı yazar, tam zamanlı anne

33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na ilk kitabı "Beşikte Durduğu Gibi Durmuyor" ile katılan Dicle Keskinoğlu, fuarda hem kitaplarını imzaladı, hem de okuyucuları ile keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Kendisini yarı zamanlı köşe yazarı, tam zamanlı anne olarak tanıtan Dicle Keskinoğlu, "Beşikte Durduğu Gibi Durmuyor" adlı ilk kitabında çocuk sahibi olma kararını verme anından, çocuğun dünyaya geldiği günlere ve sonrasına da uzanan bu renkli macerayı mizahi bir dille anlatıyor. Dicle Keskinoğlu bir süper kahraman olarak portresini çizdiği ve bir kadının hayatının dönüm noktası olan anneliği zıpır, zeki ve eğlenceli bir şekilde anlattığı kitabı ile katıldığı imza gününde sevenleri ile buluştu.
Özellikle anneler ve anne adaylarının yoğun ilgi gösterdiği ve bir saati aşan imza gününde Keskinoğlu, "Kendi deneyimlerimden ve gözlemlerimden yola çıkarak yazdığım bu ilk kitabımın gördüğü ilgi karşısında son derece mutluyum ve şu anda 4. baskı için gün sayıyor olmak da benim için büyük bir gurur kaynağı. Bu heyecanımı okurlarımla birlikte burada yüz yüze paylaşıyor olmak inanılmaz keyifli bir duygu" dedi.
Toplumların bilgi düzeyinin yükselmesi için kitap okuma alışkanlığının artırılmasının önemine de değinen Keskinoğlu, fuardaki ziyaretçi sayısının son derece yüksek olduğunun altını çizdi ve bu tür organizasyonların yazar ve okuyucuların bir araya gelmesi açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. 8-16 Kasım tarihleri arasında "Sinemamızın 100 Yılı" temasıyla TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na Türkiye ve yurt dışından 850 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katıldı.


Kaynak:
http://www.yeniasir.com.tr/Yasam/2014/11/24/yari-zamanli-yazar-tam-zamanli-anne


Yorumlar
"Yarı zamanlı yazar, tam zamanlı anne" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Yarı zamanlı yazar, tam zamanlı anne ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.