ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kadınların Altın Kitabı

Mutfaktan banyoya, dekorasyondan ev ekonomisine, temizlikten aşçılık sanatına kadar her konuda doğayla dost bilgiler bu kitapta.

26.11.2014

Kadınların Altın Kitabı

Evinize doğallık geliyor. Zamanla yarışan, eviyle barışan, yavrusunu kucaklarken dünyayı ıskalamayan kadının altın kitabı bu. Ailelerin ve mutlu evlerin Ekolojik Abi’si Erkan Şamcı yeni dünyanın sürekli hızlı, hijyen çılgını, hep yetişmeye çalışan kadınının imdat çığlığına yardım eli uzatıyor.

Hayat kurtarıyor, evle ilgili her derde deva oluyor. Mutfaktan banyoya, dekorasyondan ev ekonomisine, temizlikten aşçılık sanatına kadar her konuda doğayla dost bilgiler veriyor.

Oğlanın ateşi çıktı, acile koşacaktık ki, Erkan abi yetişti imdada! Misafirin kızı bembeyaz cânım koltuğun üstüne sakızlı muhallebiyi devirmez mi? İmdaaaat! Kalorifer petekleri pislik üretiyor, nasıl temizlenecek bunlar? Annemden yadigâr küpenin teki düştü, evin içinde ama nasıl bulunacak minicik taş? Her yer oyuncak, nasıl dezenfekte edilecek bunlar?

Evle ilgili temiz, sağlıklı, pratik, ekonomik çözümler Kadınların Altın Kitabı’nda.


Kaynak:
http://www.haber7.com/kitap/haber/1229973-kadinlarin-altin-kitabi


Yorumlar
"Kadınların Altın Kitabı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Kadınların Altın Kitabı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.