ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Ekrem Dumanlı'ya kitap fuarında yoğun ilgi

TÜYAP Kitap Fuarı son gününde Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı...

26.11.2014

Ekrem Dumanlı'ya kitap fuarında yoğun ilgi

TÜYAP Kitap Fuarı son gününde Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı ’Alimler ve Zalimler’ adlı son kitabının imza gününde okurları ile bir araya geldi. Okurları tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Dumanlı, kitaplarını imzaladığı esnada uzun kuyruklar oluştu.

Bu sene 33.sü düzenlenen TÜYAP Kitap Fuarı son gününde de yazarlarla kitapseverleri buluşturdu. Bu kapsamda Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı da Kaynak Yayınları’ndan çıkan Alimler ve Zalimler adlı son kitabının imza gününde okurları ile bir araya geldi. Okurları tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Dumanlı, kitaplarını imzaladığı esnada uzun kuyruklar oluştu.

Yoğun ilginin şahsına değil kitabın konusuna yönelik olduğunu belirten Ekrem Dumanlı şöyle konuştu: "Bugün buradaki ilginin kendimle ilgili değil de kitabın mevzusuyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Demek ki insanların gördüğü bir zulüm var. Bu zulmün tarihi iz düşümlerine karşı bir merak var."

503 BİN OKUR ZİYARET ETTİ

33. Uluslararası TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı sona erdi. Fuarı bu yıl 503 bin okurun ziyaret ettiği açıklandı. 8 Kasım Cumartesi günü kapılarını ziyaretçilere açan Kitap Fuarı bu akşam saat 19.00’da kapandı. TÜYAP’dan yapılan açıklamaya göre, fuarı bu yıl rekor sayıda okur ziyaret etti. 9 gün boyunca fuarı 503 bin okurun ziyaret ettiği açıklandı. Fuarı geçen yıl 455 bin okur gezmişti. Türkiye ve yurtdışından 850 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen fuarda, söyleşi, panel, çocuk etkinlikleri ve dinletilerle 270 etkinlik yer aldı.


Kaynak:
http://www.zaman.com.tr/gundem_ekrem-dumanliya-kitap-fuarinda-yogun-ilgi_2258110.html


Yorumlar
"Ekrem Dumanlı'ya kitap fuarında yoğun ilgi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Ekrem Dumanlı'ya kitap fuarında yoğun ilgi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.