ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Tiyatro oyunu beğeni topladı

Siirt’te, memur işçi, esnaf, öğretmen ve öğrencilerden oluşan tiyatro ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı.

25.11.2014

Tiyatro oyunu beğeni topladı

Hüseyin Eren Özcan’ın yönetmenliğini yaptığı, Halk eğitim Merkezi tiyatro grubunun, kültür merkezinde sergilediği, ’Nafile Dünya’ adlı tiyatro oyunu, Siirtli sanatseverlerden yoğun ilgi gördü. İki perdelik müzikal güldürü, salonu dolduran davetlilere keyifli dakikalar yaşattı. Oyunda, Cumhuriyet yönetimine bağlı bir polis memuru olan Ramazan’ın, doğruluk, adalet ve dürüstlük ilkelerinden taviz vermeyişi ve bu tutumu sebebi ile başına gelenler anlatılıyor.
Oyunun son sahnesinde, Valilik Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Mehmet Şükrü Uras’ın Kürtçe seslendirdiği, “Garibım” türküsü izleyicileri duygulandırdı.
İzleyiciler, üç dilli kardeş şehirde bu tür kültür-sanat içerikli etkinliklerin, vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sunduğunu hatırlatarak, desteklenmesi gerektiğini söyledi.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/tiyatro-oyunu-begeni-topladi-siirt-yerelhaber-483835/


Yorumlar
"Tiyatro oyunu beğeni topladı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Tiyatro oyunu beğeni topladı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.