ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Avea Mobil Dergi KASIM 2014 sayısı yayında, bu sayıda neler var?

Mobil teknoloji dünyasının dijital dergisi Avea Mobil Dergi...

25.11.2014

Avea Mobil Dergi KASIM 2014 sayısı yayında, bu sayıda neler var?

Mobil teknoloji dünyasının dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin yeni sayısı yine dopdolu bir içerikle karşınızda. Derginin bu son sayısında üç dikkat çekici Android cihazının, Sony Xperia Z3, LG G3 Beat ve HTC Desire 820’nin detaylı incelemeleri bulunuyor. Bunun yanı sıra geçtiğimiz ay tanıtılan iPad Air 2, iPad mini 3, Nexus 6, Nexus 9, HTC Desire EYE gibi popüler cihazlarla ilgili detayları da bu sayıda bulabilirsiniz. İpucu bölümünde iOS 8 ile birlikte Bildirim Merkezi’ndeki Bugün görünümüne gelen görsel bileşen desteğinin nasıl kullanıldığı anlatılıyor. Ayrıca Android cihazlarında Wi-Fi bağlantısını Bluetooth ile başka cihazlara paylaştırma da dikkatinizi çekecektir.

Uygulama bölümünde Angry Birds Epic ve Yüzüklerin Efendisi gibi popüler oyunların detayları verilirken; Skype Qik, Hangi Köprü? gibi ilgi çekici iOS ve Android uygulamalarının dikkat çekici noktaları anlatılıyor. Ayın Konusu bölümündeyse akıllı telefon ve tabletlerindeki fotoğraf ve videoları bulut sunucularında saklamak isteyenler için bulut depolama servisleri anlatılıyor.


Kaynak:
http://www.teknoblog.com/avea-mobil-dergi-kasim-2014-sayisi-yayinda-bu-sayida-neler-var-84461/


Yorumlar
"Avea Mobil Dergi KASIM 2014 sayısı yayında, bu sayıda neler var?" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Avea Mobil Dergi KASIM 2014 sayısı yayında, bu sayıda neler var? ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.