ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Valizimde Gölgeler - Serkan Koktay

“Bu hikayeyi okuduktan sonra kendinize, insana bakışınız değişecek!”

9.4.2014

Valizimde Gölgeler - Serkan Koktay



Valizimde Gölgeler, ince ve derinlikli bir şekilde işlenmiş hayatların romanı. Kimlik arayışından daha çok insan olabilmenin öyküsü. Karakter, zaman ve mekan çeşitliliği içinde çağıldayan, yaşamın her rengini bulabileceğiniz bir baş yapıt. Okuyanın iç sesiyle hemen buluşabileceği kıvrak bir üslübun sahibi Serkan Koktay’ın karakterleri, toplumsal baskılara maruz kalmış ve farklı kültürlere sahip insanlardan oluşuyor. Hepsinin, geleceğe dair umutlarının çiçekleri kitabın her kelimesinde, sayfa aralarında. Bu kitabı okuduktan sonra kendinize, insana bakışınız değişecek. Valizimdeki Gölgeler, günümüz okurlarının Salçalı Ekmek ile tanıyıp çok sevdiği Serkan Koktay’ın ikinci kitabı.


Okurken keyif alacağınız ve elinizden düşüremeyeceğiniz yeni bir kitap. Israrla kitapçılarınızdan isteyiniz. Bir haftasonu hep birlikte üzerine konuşuyor olabiliriz. Hatta belki bir söyleşi bile yaparız kendisiyle.Yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler.

Banu Kalyoncu



Yorumlar
"Valizimde Gölgeler - Serkan Koktay" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Valizimde Gölgeler - Serkan Koktay ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.