ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; Zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- Chesterfield Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Recep İvedik 4 rekor kırdı

Geçtiğimiz cuma günü vizyona giren Recep İvedik serisinin 4. filmi tüm zamanlar ilk üç gün açılış rekorunu kırdı.

25.2.2014

Recep İvedik 4 rekor kırdı

Şahan Gökbakar’ın başrolünü oynayıp senaryosunu yazdığı Recep İvedik filminin dördüncüsü geçtiğimiz hafta vizyona girmişti.

Recep İvedik 4, Türk sinema tarihinde tüm zamanlar ilk üç gün açılış rekorunu kırdı. Film vizyona girişinin üçüncü gününde 1.640.000 izleyiciye ulaştı.

Yorumlar
Mesaj Yaz 27.2.2014 20:46:26
İlk seansı güldürücüydü ama 2. seansta hiç gülmedim desem yeridir

Mesaj Yaz 27.2.2014 17:07:28
Seyreden bunca insana hakaret olmasın diye, filmle ilgili bir görüş beyan etmek istemiyorum aslında. Hiçbirine gitmedim ve çok iyi ettiğimi düşünüyorum. Öncekilerden birine - çocuklarımın ısrarıyla- televizyonda biraz baktım da, bana hitap eden bir yönünü bulamadım. (Son filmi izleyenlere +1 katkı sağlayan oğlum adına üzgünüm.) Güleriz ağlanacak halimize dedirtecek bir rekor, maalesef. Toplum olarak espri seviyemizi göstermesi açısından ibretlik olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, iyi ki, yönetmen veya yapımcı falan değilmişim. Böyle filmlerin rekor kırdığı bir toplumda bütün şevkim kırılır ve film yapamazdım, sanırım.

Mesaj Yaz 25.2.2014 19:44:28
Yazık...Küfürle ilerleyen bi milletiz biz..

Mesaj Yaz 25.2.2014 18:47:58
Temiz toplum yarattalım diye yırtınırken adamlar(Recep İvedik bey!) topluma adeta küfrü, gazı, argoyu empoze ediyorken millet nasıl bunu kabulenip izliyor?



Mesaj Yaz 25.2.2014 16:21:41
Fragmanına bakarsanız eğer, filmdeki tüm küfürleri sanki seyirciyi çekmek için fragmnda toplamışlar... Küfürsüz bir toplum inşa etmenin hayalini kuraduralım; argonun, küfrün, belaltının en yoğun şekilde anlatıldığı bu filmler gişe rekorları kırsın...

Mesaj Yaz 25.2.2014 12:56:49
Popüler kültürle değişen komedi tarzının inanılmaz seyri! bu tür komedyen filmlerin çok izlenmesinin sebeplerini çözmüş değilim hala...




Yorum Yapın

Recep İvedik 4 rekor kırdı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.