ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Tarsus'ta Bir Okula Kütüphane Kuruldu

Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan bir ilköğretim okuluna 8 bin TL değerinde kitap alınarak kurulan kütüphane İlçe Kaymakamı ve Yazar İpek Ongun'un katılımı ile hizmete girdi.

9.1.2014

Tarsus'ta Bir Okula Kütüphane Kuruldu

MERSİN - Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Bahşiş beldesinde bulunan bir ilköğretim okuluna bir hayırsever aile tarafından 8 bin TL değerinde kitap alınarak kurulan kütüphane İlçe Kaymakamı ve Yazar İpek Ongun’un katılımı ile hizmete girdi.



Bu açılışın bir kampanya olması temennisinde bulunan Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, “Bugün bir kampanyanın başlangıcı olsun ve bu kampanya devam etsin, bu orijinal kütüphaneden sadece öğrenciler değil öğretmenlerimiz ve velilerimizde faydalanabilir.” şeklinde konuştu.



Okul Müdürü Salih İpek ise “Biz öğretmenler olarak elimizden geleni yaptık ve size mükemmel bir kütüphane oluşturduk. Bundan sonra iş size düşüyor, bu kütüphaneyi anlamlı kılmak ve buraya sahip çıkmak ve içerisindeki tüm kitapları okumanızla mümkün olacaktır. Kütüphanede tamamen öğrencilere uygun, onların ilgi ve meraklarını karşılamak üzere özenle seçilmiş bin 400 kitap bulunmaktadır.” dedi.



Kaymakam Göç’ün İpek Ongun’a öğrenciler adına hazırlanan plaketi takdiminin ardından protokol üyeleri topluca yeni kütüphanenin açılış gerçekleştikten sonra katılımcıların kütüphaneyi incelemesinin ardından tören sona ererek öğrencilerin kullanımına sunuldu. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Yorumlar
Mesaj Yaz 11.1.2014 14:32:51
ve en çok kitap bağışında bulunacak mersindeki edebiyat derneklerine neden haber verilmez?

Mesaj Yaz 10.1.2014 22:52:55
kütüphaneyi hayırsever bir aile açtıysa İpek Ongun'a neden plaket verilir anlamıyorum...


Yorum Yapın

Tarsus'ta Bir Okula Kütüphane Kuruldu ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.