ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Ayas'tan gişe başarısı

Türkiye'nin yerli çizgi sinema filmi Ayas'ın, ilk 3 günde 47 bin 491 bilet satışıyla, milyon dolar bütçeli filmlerin gişe rakamlarını geride bıraktığı söylendi.

29.11.2013

Ayas'tan gişe başarısı

"Pepee"yi çizgi film dünyasına kazandıran Düşyeri ile Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) iş birliğiyle, Eskişehir’de 70 kişilik bir ekip tarafından 3 yılda tamamlanan ve hafta içerisinde vizyona giren Ayas’ın fikir sahibi ve senaristi Ayşe Şule Bilgiç, filmlerinin gördüğü ilgi karşısında çok heyecanlandıklarını söyledi.

Ayas’ı ilk 3 günde 47 bin 491 kişinin izlediğini aktaran Bilgiç, "İlk 3 günlük rakamlar Türkiye’nin bizi yalnız bırakmadığını gösteriyor. Milyon dolarlık yapımlardan çok daha önde bir gişeyle başladık sinemaya, bu çok umut verici. Bundan sonraki filmlerle yabancılarla rekabet edebileceğimizi hatta onları geçebileceğimizi hissediyoruz.
Bu çok önemli ve değerli bir şey. Ekibimle beraber Türkiye için gerçekten bir başarısı hikayesi yazdık. Bu, 3 senelik çok büyük bir emeğin mücadelesinin sonucu. Çok mutluyuz" dedi.
Seyircilerin kendilerini ilerleyen günlerde de yalnız bırakmayacaklarını düşündüklerini dile getiren Bilgiç, ikinci ve üçüncü filmle, çok daha büyük gişeler yapacaklarını ve sektörde "biz de varız" diyebileceklerini vurguladı.

Kaynak: AA

Yorumlar
"Ayas'tan gişe başarısı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Ayas'tan gişe başarısı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.