ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Malatya'da Kemal Sunal Rüzgârı!

Bu yıl 15-21 Kasım tarihleri arasında dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Malatya Uluslararası Film Festivali'nde Kemal Sunal rüzgârı esecek!

28.10.2013

Malatya'da Kemal Sunal Rüzgârı!

Malatya Valiliği’nin koordinasyonunda, Malatya Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfı tarafından; T.C. Kültür Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Fırat Kalkınma Ajansı, Malatya Belediyesi ve İnönü Üniversitesi’nin destekleri ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali’nde Kemal Sunal temalı etkinliklerle hatırası anılacak!
Yeri doldurulamayan usta isim Kemal Sunal’ın hatırası 4. Malatya Uluslararası Film Festivali’nde adına düzenlenen sergi, söyleşi ve özel kitap çalışması ile anılacak.

Hababam Sınıfı Öğrencileri İnek Şaban’ı anlatıyor!
Geçtiğimiz yıl 38 yıl aradan sonra Malatya Uluslararası Film Festivali’nde bir araya gelen Hababam Sınıfı Öğrencileri, bu kez de "İnek Şaban"ı anlatmak için bir araya geliyor ve hatıralarını canlandırıyorlar.
Kemal Sunal teması çerçevesinde 1977 yapımlı Tosun Paşa ve 1999 yapımlı Propoganda filmlerinin de gösterileceği festivalde, bu yıl Kemal Sunal anısına Ulusal Uzun Film Yarışması’nda yer alan filmler halk oylamasına sunuluyor. Oylama sonucunda ödüle değer görülen filme Kemal Sunal Halk Ödülü, Sunal ailesi tarafından takdim edilecek!

Kemal Sunal Kıyafet ve Aksesuar Sergisi!
Kemal Sunal etkinlikleri kapsamında, Gül Sunal’ın hazırladığı değerli oyuncunun filmlerinde giydiği elbiselerden ve kullandığı aksesuarlardan oluşan sergi festival haftası boyunca Malatya Park AVM’de sinemaseverlerle buluşacak.
Ayrıca Sunal Ailesinin katılımıyla yine Malatya Park AVM’de bir söyleşi gerçekleştirilecek.

KahKaha Kralı Kemal Sunal
Sinema yazarı ve araştırmacısı Ali Can Sekmeç’in Kemal Sunal’ın röportajlarını derleyerek özel olarak oluşturduğu "KahKaha Kralı" kitabı da sinemaseverlere hediye edilecek!
Sekmeç’in özel arşivinden derlenen Kemal Sunal Sergisi de festival boyunca gezilebilecek.

Yorumlar
Mesaj Yaz 31.10.2013 10:22:34
Rahmetle anıyor ve hala gülüşleri gülümsemelerimizle devam ediyor...




Yorum Yapın

Malatya'da Kemal Sunal Rüzgârı! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.