ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Toronto Festivali WikiLeaks filmiyle başlayacak

Bu yıl 38.'si düzenlenecek Toronto Uluslararası Film Festivali (TİFF), WikiLeaks’in sahibi ve editörü Julian Assange’nin hayatını konu alan "The Fifth Estate" filmi ile başlayacak.

25.7.2013

Toronto Festivali WikiLeaks filmiyle başlayacak

TORONTO

TİFF Başkanı Piers Handling ve Sanat Yönetmeni Cameron Bailey’in basın toplantısında verdikleri bilgiye göre, festivalin açılış galası, başrolünü İngiliz aktör Benedict Cumberbatch’ın oynadığı ve Bill Condon’un yönettiği "The Fifth Estate" filmi ile yapıacak. 5-15 Eylül arasında gerçekleşecek kapanış galasında ise Dan Schechter’ın "Life of Crime" ve Elmore Leonard’ın "The Switch" filmleri gösterilecek. 13 gala, 52 özel gösteri ile yüzlerce filmin yeralacağı festivalin ayrıntılı programı önümüzdeki ay açıklanacak.

Açıklamada, Meryl Streep, Chris Hemsworth, Julia Roberts, Sandra Bullock, Daniel Radcliffe, George Clooney, Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Tom Hanks, Nicole Kidman, Keira Knightley, Hailee Steinfeld, Mark Ruffalo, Jay Baruchel, Thandie Newton, Taylor Kitsch, Catherine O’Hara ve Colin Firth’ün festivalde kırmızı halıda yürüyecek yıldızlardan bazıları olduğu kaydedildi.

TİFF prömiyerinde ayrıca, 13 Temmuz’da Vancouver’da bir otel odasında aşırı alkol ve eroin nedeniyle öldüğü belirlenen ünlü aktör Cory Monteith’in son filmi "All the Wrong Reasons" da yeralacak.

Yorumlar
"Toronto Festivali WikiLeaks filmiyle başlayacak" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Toronto Festivali WikiLeaks filmiyle başlayacak ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.