ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Whitney Houston'ın ünlü şarkısı mezarı başında ölümsüzleşti

ABD'de geçen yıl otel odasında ölü bulunan ünlü şarkıcı Whitney Houston'ın hit şarkısı ''I will always love you'' şarkısının sözü yıldızın mezar taşına yazılarak ölümsüzleşti.

24.7.2013

Whitney Houston'ın ünlü şarkısı mezarı başında ölümsüzleşti

WESTFIELD

Doğduğu kent olan New Jersey’de babasının yanına defnedilen ünlü yıldızın, hayranları arasında ölümsüzleşen şarkısı ’’I will always love you" yazısı taş bir kaideye işlenerek Houston’ın mezarı başına bırakıldı.

Mezar taşında ayrıca müziğin kraliçesi olarak bilinen ve 48 yaşında hayatını kaybeden Whitney Houston’un ölüm ve doğum tarihleri ile büyük haflerle ’’THE VOICE’’ kelimesi yazıyor.

Bestecisi Dolly Parton tarafından ilk defa 1974’te seslendirilen şarkı, asıl ününü Whitney Houston’la 1992’de yaptı. Whitney Houston’un 1992 yapımı The Bodyguard adlı filmi için düzenlenen şarkı aynı yıl piyasaya sürüldü. Amerikan R&B listelerinde 11, Billboard Hot 100 listesinde ise 14 hafta 1 numara olan şarkı, o günün rekorunu kırdığı gibi aynı zamanda pek çok ödül aldı.


kaynak:AAHaber

Yorumlar
"Whitney Houston'ın ünlü şarkısı mezarı başında ölümsüzleşti" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Whitney Houston'ın ünlü şarkısı mezarı başında ölümsüzleşti ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.