ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Elleriyle çalışan adam amele, elleriyle birlikte zihnini de çalıştıran adam usta, fakat elleri zihni ve kalbi ile çalışan sanatkardır. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Orhan Pamuk yeni kitap hazırlığında

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un yeni kitabının 2014 yılının ilk aylarında okuyucuyla buluşması planlanıyor.Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un yeni kitabının 2014 yılının ilk aylarında okuyucuyla buluşması planlanıyor.

12.7.2013

Orhan Pamuk yeni kitap hazırlığında

İSTANBUL

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk’un yeni kitabının 2014 yılının ilk aylarında okuyucuyla buluşması planlanıyor.

Yapı Kredi Yayınları’ndan yapılan açıklamada, Türk edebiyatına önemli baş yapıtlar kazandıran, 2006 yılında Nobel Edebiyat Ödülü alan Orhan Pamuk’ın yeni kitabının gelecek yıl çıkacağı bildirildi.

Orhan Pamuk’un daha önce 2003 yılında Yapı Kredi Yayınları’ndan "İstanbul: Hatıralar ve Şehir" kitabının çıktığı belirtilen açıklamada, Pamuk’un çocukluğunu ve gençliğini geçirdiği, hatıralarının değişmez mekanı İstanbul’u anlattığı kitabın büyük ilgi gördüğü ve 40’tan fazla dile çevrildiği kaydedildi.

Açıklamada, Pamuk’un Ağustos ayında Yapı Kredi Yayınları’nın Doğan Kardeş dizisinden "Seçmeler" adında yeni ve özgün bir kitabının yayımlanacağı aktarıldı.

"Seçmeler"in, yazarın eski kitaplarından, hiç yayımlanmamış yazı ve anlatılarından, kendi seçtiği metin ve hikayelerden oluştuğu belirtilen açıklamada, "Sonbahar aylarında ise yazarın Kara Kitap romanına kılavuz niteliğindeki kitabı Kara Kitab’a Giriş yayımlanacak. Yazarın 2014 yılının ilk aylarında çıkarılması planlanan yeni kitabı ’Kafamda Bir Tuhaflık’ için de hazırlıklar sürüyor" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Mesaj Yaz 14.7.2013 14:23:06
Düzeltmedir :: Yahu hava limanı diyeceğime köprü demişim :))

eee üçer beşerleşince herşey insan karıştırıyor tabiii...


Mesaj Yaz 14.7.2013 14:17:51
Evet bendeniz bu şahsın hiç bir kıymeti olmadığını ifade ediyorum şöyle ki
Özüne hele ki türk isen ve seni aşağılaya varsa ve bu da türk kimliğindense
nasıl oluyorsa o kişi meşhurlaşıyor

şu ki piri reisin haritalarını uzaylılardan almış olabileceğini söyleyen bir zihniyetin meşhurlaştırdığı bir olgu artık her neyse
bana bir şey ifade etmiyor
işte türklerin bundan dolayı gelişmesini istemiyorlar
almanya yı ele alalım ist. yapılacak üçüncü köprü almanyanın gelirini etkileyeceğinden ellerindekileri ardlarına koymuyorlar neden transit beklentiler ist. kayacak :)) tabii bu da para demek :)))
nobel
kim veriyor ki bunu :???
puah diyorum bağbil öğretilerini bağdat öğretilerini döndere döndere bana satıyorlar ...


Mesaj Yaz 13.7.2013 10:48:39
Reklam ve popüler kültür etkisiyle anılarını, hiç de çarpıcı olmayan yaşamışlığını çok güzel pazarlayan yazar...



Yorum Yapın

Orhan Pamuk yeni kitap hazırlığında ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.