ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İbrahim Tatlıses Müzesi büyüyor

Şanlıurfa Belediyesi, İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi'nde genişletme çalışmalarının son aşamasına geldi.

6.7.2013

İbrahim Tatlıses Müzesi büyüyor

İçerisinde Şanlıurfa’nın ünlü sanatçılarının balmumundan heykellerinin bulunduğu İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi’nin işlevselliğini artırmak için yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, “Samimi bir şekilde eski Urfa’ya çok farklı bir önem veriyoruz. Zaten Şanlıurfa’ya gelen ziyaretçilerin çoğu eski Urfa’ya, Hanlar bölgesini görmeye geliyorlar. Zaten Allah’ın izniyle 10 milyon euro hibe bu eski Urfa için alındı. Biz de geldiğimiz günden beri surları, eski yapıları ortaya çıkartmak için ben ve arkadaşlarım elimizden gelen çalışmayı sarf ettik. Yavaş yavaş da meyvesini almaya başladık. Müzik Müzesi’ni şuan genişletiyoruz. Eski Urfa ile ilgili çalışmalarımız her sene, her ay devam ediyor. Her geçen gün çok daha iyi olacak” dedi.

Yorumlar
Mesaj Yaz 6.7.2013 19:48:56
Zaten Urfa demek, sadece Balıklı Göl demek değildir.
Urfa'yı gezdim diyebilmek için Bakırcılar Çarşısı'na gitmeli, Dede'nin Sarnıcı'nı görmeli, Eyüp Peygamber'in Kabristanı'nı gezmeli, Göbekli Tepeyi gezmeli. Yetmezse Halfeti'ye ve Harran'a da gitmeli, ve de mutlaka Zeugma'yı görmeli. Bir de Gümrük Han' da demli bir çay içmeli.


Yoksa ben Urfa'ya gittim, gördüm, dememeli.






Yorum Yapın

İbrahim Tatlıses Müzesi büyüyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.