ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Çiğdem Erken'den 'İstanbul Kızı'

Çiğdem Erken'in ikinci Albümü ‘’İstanbul Kızı’’ Ada Müzik'ten Çıktı.2011'in Haziran ayında aşk hafızam dediği çoğunluğu re minör tonunda yazılmış şarkılardan oluşan "Kız Kafası" adlı albümünü Ada Müzik'ten yayınlayan Çiğdem Erken, iki yıl aranın ardından ikinci albümü ''İstanbul Kızı'' ile dinleyicisine merhaba diyor.

26.6.2013

Çiğdem Erken'den 'İstanbul Kızı'

2011’in Haziran ayında aşk hafızam dediği çoğunluğu re minör tonunda yazılmış şarkılardan oluşan "Kız Kafası" adlı albümünü Ada Müzik’ten yayınlayan Çiğdem Erken, iki yıl aranın ardından ikinci albümü ’’İstanbul Kızı’’ ile dinleyicisine merhaba diyor.

Albümde yıllardır internette paylaşılan Çiğdem Erken şarkılarının yanı sıra yepyeni şarkılar da var..

Prodüktörlüğünü Çiğdem Erken’in, aranjörlüğünü Nurkan Renda’nın üstlendiği İstanbul Kızı’nda Çiğdem Erken’e Bilal Karaman, Kağan Yıldız, Alpdoğan Türeci, Derya Türkan, Şenova Ülker, Didem Erken, Gürol Ağırbaş, Birol Ağırbaş, İlker Görgülü, Cengiz Baltepe, Güvenç Dağüstün, Nuri Harun Ateş gibi çok değerli müzisyenler eşlik etti. Ayrıca son yılların yükselen genç yıldızı Ceylan Ertem Cihangirde adlı şarkıda Çiğdem Erken’e eşlik ederken, kült yorumcu Umay Umay da geçtiğimiz yıl yayınladığı "Cevapsız Ağrı" adlı kitabından bir şiir ile albüme nefes katıyor.

11 Şarkının yer aldığı albümün kayıtları İhsan Apça ve Özkan Mete ile Ada stüdyo’da , piyano kayıtları Saygın Özatmaca ile Babajım’de gerçekleştirilirken mixler Nurkan Renda, Özkan Mete ve Çiğdem Erken tarafından yapıldı. Mastering ise Sterling Sound ’da Joe La Porta tarafından yapıldı. Kapak tasarımını Berkcan Okar yaptı. Fotoğraflar ise Mehmet Turgut imzası taşıyor.

Yorumlar
"Çiğdem Erken'den 'İstanbul Kızı'" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Çiğdem Erken'den 'İstanbul Kızı' ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.