ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Arabalı Sinema efsanesi geri dönüyor!

Sinemanın yeni adresi KüçükÇiftlik Park!

10.6.2013

Arabalı Sinema efsanesi geri dönüyor!

KüçükÇiftlik Park Film Kulübü İstanbullular’a iki yeni deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Biri 50’lerde Amerika’da ortaya çıkan ve sonra tüm dünyada fenomen haline gelen ‘Arabalı Sinema’, diğeri ise KüçükÇiftlik Park Bahçe’nin yemyeşil atmosferinde gerçekleşecek ‘Bahçe Sineması’…

Nostaljik romantizm: Arabalı Sinema

100 otomobil kapasiteli Arabalı Sinema’da, aracınız görüş açılarına uygun şekilde özel görevliler tarafından park edilirken, siz de Bahçe’de sinema öncesi dj performansla akşama keyifli bir başlangıç yapabileceksiniz. Film izlerken patenli ekiplerin yiyecek, içecek servisi yapacağı Arabalı Sinema’da tek yapmanız gereken radyo frekansınızı ayarlamak! Ücretlendirmenin kişi başı olarak yapıldığı Arabalı Sinema’da, arka koltuklar da indirimli!

Yayılın çimenlerin üzerine!

KüçükÇiftlik Park Film Kulübü’nün ikinci sinema konsepti ise vizyon filmlerinden klasiklere kadar zengin bir yelpazenin sunulacağı Bahçe Sineması. Rejisör koltukları ve minderler üzerinde keyifli saatler geçireceğiniz Bahçe Sineması’nda biletler iki kategori halinde satışa çıkacak. Sadece sinema bileti alabileceğiniz gibi, yemek sepeti içeren bir seçeneğiniz de olacak.

Arabalı Sinema ve Bahçe Sineması’nda gösterime girecek filmler, tarihleri ve seans bilgileri pek yakında…

Yorumlar
Mesaj Yaz 15.6.2013 18:42:58
Vay be hayran kaldım..


Yorum Yapın

Arabalı Sinema efsanesi geri dönüyor! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.